Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komedie roku so far. Nekorektní a sprostá, ale inteligentní. Sebeuvědomělá a meta, ale nenucená. Platí, že čím více toho víte a znáte (o hercích a jejich typických postavách, které hrají ve svých filmech), tím víc se budete smát. Jen nesmíte být nudný suchar. PS: Jestli verbal myslí komentář k tomuto filmu vážně, tak se pomalu ale jistě stává křečovitou parodií na sebe sama. Škoda, holt ne každému jde fekální a nekorektní humor s takovou grácií, jako Sethu Rogenovi :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

90% herců, které nemám ráda, nebo mi jsou alespoň dostatečně nesympatičtí, v jediném filmu. Z toho se většině z nich děje něco zlého, nebo dokonce skapou. Ale tak to bylo milé a vesměs mě to bavilo, ačkoli v jiných filmech je pro mě sledování kteréhokoli ze zde poskakujících pánů utrpením třeba i polovinu stopáže. Jen škoda, že je většina filmu absolutně bez bab (ikdyž... jak se to vezme), alespoň tu Rihannu mohli podusit o něco později, aby bylo nějakou tu minutku na co koukat. Nejlepší scénu filmu takhle ukuchtila nasraná Emma, která konečně vyměnila kouzelnický párátko za pořádnou sekyru a netvrdím, že to netvrdím právě proto, že alespoň na chvíli tam nějaká pipinka rozvířila ten rádoby testosteronovej vítr. 60% ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi úvodní věta komentáře uživatele Lima: "Chytřejší, než si většina diváků dokáže připustit." Osobně bych byla raději, kdyby se mírně ubralo na (překřičené) improvizaci a více přidalo na řízené a naplánované absurditě, ale i tak jsem spokojená. Zároveň také žárlím, protože natočit se svými kamarády film o konci světa a pekle a nebi je můj sen. Naše civilizace je odsouzena k zániku. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když si několik hollywoodských herců s chutí zahraje v celovečeráku sebe samotné a ještě jsou ochotni se všelijak shazovat a vzájemně se urážet, to vše na pozadí biblického soudného dne, je to samo o sobě zajímavé a originální. Ale ono je i to neskutečně atraktivní, vtipné a nemá to jediné hluché místo! Navíc efekty jsou více než povedené a obrázky samotné apokalypsy jsou tak dokonalé a dechberoucí, že tenhle film nemohu označit za obyčejný. V podstatě nic jsem od toho nečekal, ani jsem si předem nepřečetl obsah filmu, prostě jsem v sobotu v osm večer zapnul HBO s tím, že se chci pobavit, a ono se tak skutečně stalo. Nevěděl jsem ani, kdo v tom hraje, takže mě bavilo rozeznávat známé herce a jiné hvězdy, které znám z rúzných filmů či seriálů. A jak gradoval děj, film byl stále vtipnější, stále zajímavější, stále atraktivnější, a ještě teď, při psaní komentáře a vzpomínkách na film se lehce uculuji, což je asi nejlepší znamení o jak kvalitní zábavu šlo. Samozřejmě jsem se perfektně bavil i díky tomu, že většinu filmů a seriálů, na které byly ve filmu učiněny narážky, jsem viděl a znám je, a těch, které jsem neviděl a o nichž byla řeč, je skutečně minimum. Jen mě mrzí, že u Dannyho McBridea nebyl zmíněn seriál Eastbound & Down (Nahoru a dolů), přičemž jeho role v tomto filmu se nesla docela v duchu jeho role právě ze seriálu Nahoru a dolů, dokonce byl zde ještě nesnesitelnější, a to je co říct. Vypisovat, co všechno mě pobavilo, by byla ztráta času, ale fakt mě potěšila především scéna "znásilnění Emmy Watson". Tahle komedie se pro mě prostě stává po prvním zhlédnutí nezapomenutelnou, chci ji vidět znovu a uděluji bez jakýchkoliv pochybností pět hvězd. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Ve 49. minutě okrádá Emma Watson se sekerou v rukou Sethovu partu o pití. Když usekne dřevěný penis, drží sekeru na pravé straně. V dalším záběru ji drží nalevo a poté opět napravo. (PauloZ)
  • Na začátku před apokalypsou Rihanna a spol. zpívají píseň „Take Your Panties Off“, jejíž název nese na tričku Craig Robinson. (Agressor69)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama