Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Od Tropické bouře patrně první film, jehož tvůrcům bych věřil i otřepané "Natáčení jsme si všichni užili, sešla se skvělá parta lidí". Až na pár momentů, kdy se místo vtipna dostavilo trapno, jsem se bavil vlastně od začátku do konce (a ke konci víc a víc) a světe div se, jedny z těch úplně nejlepších momentů Apokalypsy v Hollywoodu má na svědomí Jonah Hill. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Backstreet's Back, alright! Totální komediální šílenost, na které je výtečně vidět, že se sem šli všichni zúčastnění hlavně hodně pobavit. A překvapivě se jim tu radost povedlo přenést i na diváky. Některé improvizační scény sice už byly trochu mimo a pár hvězdných cameí mohlo být využito lépe. Hláška ale střídá hlášku, herci si dělají ustavičně prdel sami ze sebe a navíc to má ten nejulítlejší soundtrack široko daleko. Seth Rogen a jeho grupa prostě zase zaváleli. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁM TĚ RÁD, SETHE, VŽDYCKY JSEM MĚL“ ... ,,TAKY TĚ MÁM RÁD, UMŘEME SPOLU“... /// A znáte tu vo tom, jak si Rogen potřeboval zvednout sebevědomí? Proto sedl a psal a psal, pak režíroval a hrál… Jako nic osobního proti Sethovi nemám. On má rád fekální humor, já ne. To je asi tak všechno, co nás spojuje. Tady je chvilku zábava vidět chcípat ,,hvězdy“, pak taky Ceru a je škoda, že ta parta přeživších kámošů nemá trošičku jiný složení em>(jasan, asi by to pak nebyli kámoši, chápu.). Namelou se tady tuny sraček a (měřeno vod voka…) vychází tak jedna dobrá hláška na jednu tunu. Ta vobčas vyloudí i úsměv, ale asi nejsem ten pravej, aby seriózně hodnotil skupinku mamrdů uvězněnejch v baráku. Jsem schopnej uznat, že prodat film, kterej stál pár doláčů, kterej nemá scénář a těží jen z pár známejch ksichtů, do kin celýho světa je možná větší frajeřina, než ho natočit. Ale na mě to bylo málo úchylný a teda i ftipný. To třeba Mládeži nepřístupno, byla možná větší píčovina (no, spíš nebyla. Byla! Nebyla!...), ale zvrhlýho humoru jsem si užil. A taky ta schopnost, udělat ze sebe magora, tady svědčí jen Francovi. Ty ostatní totiž magoři jsou (kromě Emmy, vím, ale ta je normální!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zadek Michaela Cery si představuju jako malou koblihu. Malou pihatou koblihu... 2.) Zjistím, že natočit film, nemůže bejt zase taková věda. 3.) Thx za titule ,,krasnyprinc“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původně to vypadalo jako sci-fi (vzpomněl jsem si na Skyline), ale nakonec se ukázalo, že se regulérně naplnilo Zjevení Janovo. Země se rozevřela a do útrob pekelných počaly padat tisíce hříšníků. Los Angeles se proměnilo v jednu velkou fatru, a kdo by si myslel, že unikne plamenům, postarala se o něj Bestie nebo sám Satan. Naopak otevřená nebesa přijímala ty, co si nebe zasloužili. Tedy osobně bych tam bral raději Black Sabbath než Backstreet Boys, ale to už je na přání jednotlivců.... Škoda, že část filmu se utápí v prázdném tlachání, kterému ani jadrnější slovník nepomůže, aby divákovi nepadala hlava. A škoda, že Watsonová nedostala větší prostor, páč ta sekera jí slušela. 3,5* ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Egocentrizmus druhoradých (pre dobro veci povedzme, že relatívne) hollywoodskych hviezd dosiahol úrovne, keď sa rozhodli natočiť komédiu apokalyptických rozmerov o svojej vlastnej výstrednosti a skazenosti. Prekvapivo vzhľadom na námet i jeho typické, jemne fekálne-humorné uchopenie je This Is The End nad očakávania uvedomelou a sebaironickou fraškou s pomerne inteligentným zámerom, ktorá svojim hrdinom a ich reálnym predobrazom neodpustí nič. Stínanie hláv satanským démonom tak funguje i v prenesenom význame (a hlášky ako "Sethe, všichni vědí, že ses zaprodal." predávajú smutnú pravdu vo vtipnom balení) a skutočne ani nitka nezostane suchá. Popkultúrne čerpanie a odkazovanie na skutočné vzťahy a životy hercov, ich filmové role atď. je funkčné, ale neobmedzuje sa len na to, keďže sa Rogen a Goldberg odvažujú ísť ešte kúsok ďalej a vydarene parodujú i mnohé iné, známe až kultové americké filmy (zatiaľ čo scéna, keď je Craig Robinson poslaný na lane pre vodu je priamou citáciou takmer totožnej scény z Darabontovej adaptácie Kingovej Hmly - ktorú mimochodom považujem za skutočne kvalitnú a vydarenú záležitosť - a epizódka The Exorcism of Jonah Hill priamo odkazuje názvom, nadrozmerná skulptúra mužského prirodzenia vo Francovej vile zasa pripomenie totožný filmový artefakt z Kubrickovho Mechanického pomaranča). I keď sa teda vo výsledku pár slabším až trápnym momentom nevyhne, jeho, i keď trochu povrchná a čisto účelová, ostrá sebairónia srší vypointovaným humorom a gagmi. Samozrejme, Franco, sladký Hill a McBride v nehoniacich momentoch sú najlepší. Pristupoval som k tomuto kúsku obozretne a nakoniec sa predsa len relatívne vydaril a nestál len na koncentrácii fackujúcich hviezd. Ešte trochu viac uvedomenia a bolo by to možno aj na slabšie 4*. Ale nereptám, je to predsa produkt mj. pre mladé americké publikum. 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Kolem filmu se rozšířila fáma, že si v něm zahraje Daniel Radcliffe. Nakonec byla však obsazena jeho kolegyně ze série o kouzelnickém učni Emma Watson. (R´Hell)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama