Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou filmek neni tak špatný, jak bych od zdejšího hodnocení čekal. Popravdě si filmek z minulosti vůbec nevybavuju, ale když jsem ho teď viděl, přijde mi to jako stará béčková sci-fi klasika, která nic velkolepého nenabídne, ale na jedno zkouknutí po dlouhý době vystačí. Děj filmu pokračuje a RoboCop má plné ruce práce s likvidací všech, co porušují zákon. Za mě 50% :) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle díl se mi docela líbil. Jistě jednička je nepřekonatelná, ale k tomuhle je potřeba přistupovat jinak. Když se podíváte na jméno scénaristy (F.Miller), mělo by být jasné, že bychom se na to měli koukat jako na komiksovou adaptaci.....nezničitelný hrdina, který navíc i létá, motivovaný smrtí svého parťáka(Lewisová) se konečně postaví proti celé OCP. Několik silných citových momentů (byť kýčovitých až hanba).....hlášky typu: "OCP je nepřítel. A čas běží. Bojujte za své domovy!". Filální souboj dvou robotických samurajů....prostě zábavná nenáročná jízda (a přídavkem je Rip Torn) ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker nám servíruje ten najhorší Robocop-film,ktorý bol do 93. roku minulého storočia nakrútený.Tešil som sa a dočkal som sa nezáživne nabytou,akcie plnou sračky,ktorá je takmer vo všetkých smeroch domrvená.Neviem,či to bol dobrý nápad nakrútiť túto akčnú slátinu a dej zasadiť do budúcnosti.PS:Najväčším sklamaním filmu bol koniec,Robocop si nasadí lietajúce krídla a začne lietať mestom.Neskutočne trapnéééé!!!!! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zatímco u dvojky jsem se divil jejímu zdejšímu hodnocení, tak třetí Robocop si těch ušmudlaných 30% docela zaslouží. Při pohledu na jméno režiséra, který překvapivě stojí třeba za scénářem k poslednímu Predátorovi se tomu vlastně ani nedivím. Vůbec se tady nepovedlo navázat na vizi násilím naplněné společnosti v blízké budoucnosti , kterou nastínil Verhoeven a skvěle si s ní pohrál i Kershner ve dvojce, tady vše působí levně, hloupě či prostě jen trapně, zejména dětská hrdinka mě vysloveně srala. Akční scény a zejména ty s Robocopem pak působí spíš jako výsměch a finální střetnutí jinak s dobře vymyšlenou postavou japonského kyborga je doslova hrůza. Díl, který už neměl vzniknout, dvě a jen z milosti. ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Moc jsem zdejšímu hodnocení nechtěl věřit. Už dvojka sice byla děs, ale tak špatné to přece být nemůže. Bohužel opravdu může. Přesto, že co chvíli odkazuje na první díl (hudba, některé hlášky, 1 dollar reklama, ED-209, SUX), nemůže být trojka od jedničky vzdálena víc. Hrozně blbé, blbé, hloupé, pitomé, laciné a ještě jednou blbé. Jaká byla cílovka? Děti do 10 let a starší jen s lobotomií mozku (mimo jiné malá holka, coby geniální hackerka, by tomu nasvědčovala)? Vydržel jsem necelou hodinu a pak jsem to vypnul. A co jsem zbytek tak v rychlosti prolítnul, tak jsem nemohl udělat líp. Ninja robot? Lítající Robocop? Vážně? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Hra od společnosti Ocean (která často převáděla filmy do počítačové podoby) vyšla podle termínu, kdy měl film původně vyjít. Takže hra vyšla dřív než film. Příběh byl ovšem ve hře kompletní, takže kdo si jí zahrál, věděl jak film dopadne. Zatímco hry podle předchozích dílů byly klasické plošinovky, pro „Robocopa 3“ firma Ocean použila svůj vlastní engin, ve kterém vytvořila několik simulátorů a jenž využíval vektorové grafiky. Takže hra byla kompletně ve 3D, což některé části dělalo opravdu těžké. (grovik.net)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. května 1993 v Japonsku. (Varan)
  • Když zraněný RoboCop (Robert John Burke) leží u povstalců na stole, je zřetelně vidět, jak herec v obleku dýchá a vzdouvá se mu pravidelně břicho, což by se u kyborga dít nemělo. (Stejšn)

Reklama

Reklama