Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Traja kamoši usporiadajú party pre priateľov a tá sa zvrhne v niečo neopakovateľné. Aj tvorcom tohto skvostu sa všetko vymklo z rúk ( zámer prekonať všetky akceptovateľné pravidlá im rozhodne vyšiel ) a natočili bezbrehú teen hovadinu bez zmyslu, prerušovanú klipovými zábermi na baviacu sa mládež za účasti techno hudby. Pravdou je, že snímok debutujúceho Nima Nourizadeha sa nedá s ničím porovnať, toto je jednoducho najväčší ašpirant na najhlúpejší film desaťročia. A nepomohla mu ani jediná scéna, ktorá ako-tak stojí za zmienku ( prvá návšteva polície ) a ani pekné baby. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jojo, tyhlencty kalby já dobře znám. I když u mě probíhají krapítko odlišně, anžto jsem malý tlustý plešatý a osamělý, čili nemám žádné přátele a musím si vystačit sám se svým laptopem. Občas si na večer sednu doma do kuřárny, vezmu s sebou noťas a nezřízeně chlastám. Vzhledem k létům tvrdého tréninku na mě alkohol působí jen minimálně, přesto jsem si z čiré zvědavosti naposledy zapisoval deset fází, kterými postupně, s přibývajícím alkoholem, prochází moje mysl. Zde jsou moje postřehy: 1) Rudnou mi tváře. Debilně se usmívám a myslím si, jak jsem roztomilý. 2) Pobroukávám si a tančím do rytmu nejlepších písní od Karla Gotta. Jde mi to výborně. 3) Píšu si s holkama na facebooku a všechny mě nespoutaně balí, nedokážu si to vysvětlit. 4) V rádiu začali hrát Kluse. Nostalgicky pláču a chci změnit svůj život. Udělám pro to vše! Pak moji pozornost zaujmou sušenky na stole. 5) Chci si zapálit další cigaretu, ale všechny za podezřelých okolností zmizely. Oblékám si negližé a vyrážím do nejbližšího baru pro krábu. Po cestě hlasitě zpívám Anetu Langerovou a se všemi se přátelím. V baru požádám barmana o ruku a po odmítnutí se vracím domů. 6) Cítím se výborně. Kouřím pivo, piju cigára a je mi fajn. Píšu na facebook status, který nedává smysl, a strašně se tomu směju. Jsem tak zábavný! 7) Po cestě na záchod jsem zakopl o kočku a to žádnou nemám. Zadávám si do googlu fórum asijské ekonomiky a opravuju Číňanům gramatiku. 8) Klávesnice na notebooku se začíná chovat podezřele. Písmenka samovolně mění svoje pozice, nemůžu najít enter. Čísla zmizely úplně. Mluví na mě kaktus. Nechápu… proč furt otravuje. Toužím po sexuálním styku se svojí čivavou, ale ihned myšlenku polykám, nemám totiž kondom. 9) Nemůžu najít správný východ z místnosti. Vždycky když projdu dveřmi, vrátím se na stejné místo. Podlaha začala dělat přemety a ze stropu začalo sněžit. Umím mluvit klingonsky. Na návštěvu přišel Tokijský novoroční ohňostroj a dvě prostitutky. 10) Jdu si do lednice pro druhé pivo. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

" Veľkí hráči hrajú veľké hry " takto objasňoval Costa počiatočnú prípravu na narodeninovú mega párty. Očividne sa partia mladých chlapcov túžiacich po sexuálnom zážitku veľkými hráčmi nestala, keďže túto hru nezvládli. Film je istým spôsobom prepadák a istým spôsobom búra mýtus. Prepadol jednoduchým spracovaním, obsadením hercov ich výkonmi a a niekedy ťažko uveriteľnými udalosťami. Mýtus búral ozaj bláznivou párty, ktorá zmiatla celú ulicu ako prílivová vlna rozbúreného mora v ktorej len tak lietali vulgarizmy zo slovníka mladých teenagerov (veď aj my sme boli mladí), ľahké odhalenie nahoty a dobrým výberom hudby, ktorá podporila energiu naštartovanej mládeže. Priestor dostali aj nové vtipné dekoračné prvky v podobe neohrozenej bezpečnostnej služby, či bláznivého predajcu drog. Párty mám rád a táto ma celkom inšpirovala, takže zaslúžených 50%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Matt Drake, Michael Bacall | Hudba: Snoop Dog (main theme) | Produkcia: Todd Philips | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Silver Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržby: 100,900,000 $ || Zo začiatku šedý, schematicko vyzerajúci Projekt sa postupne premení v poriadnu X záležitosť. Jednak zábavné kôli sebareflexnej temnej minulosti, a hlavne kôli epickému vyvrcholeniu, ktorý vôbec nebol prehnaný, skôr žiadaný. Preto nie za 5, a samozrejme aj preto, že predsa len je to len videoklip o chlastačke, ktorá sa vymkne z rúk. Flame thrower 4 ever! :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Párty na kterou se nezapomíná? V Česku asi nereálné, ale v Americe o něčem takovém určitě sní větší množství puberťáků. A musím říct, že obdivuju každého, kdo se něco takového rozhodne dotáhnout až do konce a nepřemýšlet nad následky. Já osobně bych na to nikdy neměl a nutno říci, že i hlavní hrdina v tomto filmu je v tom docela nevinně a vše má na svědomí jeho nejlepší kamarád, ale je to i o tom, co svému kámošovi dovolil. A následky byly takové, které mě samotného vyděsily, něco takového jsem si na začátku filmu neuměl ani představit. Prostě mejdan dovedený až do těch nejabsurdnějších následků, o tom je tento film, který je svým sdělením zcela výjimečný, a který zřejmě některé americké teenagery dokáže od pořádání podobných mejdanů odradit. Co se týče dokumentárního stylu filmu, tak mi to vůbec nevadilo, naopak to filmu dodalo na reálnosti a velice mu to pomohlo, herecké výkony byly absolutně uvěřitelné, takže v tomto směru nemám k filmu jedinou výtku. Na tenhle film prostě jen tak nezapomenu, a i proto ho hodnotím jako nadprůměrný a uděluji čtyři hvězdy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Štáb se během natáčení omlouval sousedům a nejbližšímu okolí za hlasitou hudbu, která byla slyšet na 20 km daleko. (pan Hnědý)
  • Jeden z dôvodov, prečo sa tvorcovia filmu rozhodli pre neznámych hercov bol, aby mali diváci pocit, že párty sa skutočne stala. Ďalším bol rozpočet. Platy neznámych hercov sú ďaleko menej nákladné ako profesionálnych hercov. (Greenpeacak)
  • Natáčanie začalo 14. júna 2010 v Los Angeles a prebiehalo v časoch od 17:00 do 5:00 počas 25 nocí. Scény, ktoré sa odohrávali na vysokej škole, boli natočené na Palisades High School. (Greenpeacak)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama