Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Diskuze

palox

palox (hodnocení, recenze)

kazdy kto tomuto da viac ako jednu *, by mal byt zbaveny prava volit. navzdy.

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Já jsem si teda tu stupňovanou jízdu užil náramně! :-) :-D Tak vysokou laťku těžko někdo v reálu překoná, pokud nechce jít do basy... 

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

bude Dvojka? : "Project X 2": leider noch kein Filmstart
Die krasse "Project X"-Party war ein Riesen-Erfolg! Deshalb soll sie 2015 in die zweite Runde gehen. Wann es so weit ist und was passieren wird, ist allerdings noch unklar...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ak už vypnúť mozog,tak rozhodne pri tomto ..TOTÁLNY ÚLET ! 90%

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

WTF?!?!?!?!?!? 67%?????????????????? I pře tolik odpadů? Nechápu...to byl mělo být v TOP 10 The worst

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

rounen

Roztrasenu kameru z duse nenavidim a v mnohych filmoch by som za nu vrazdil - ALE tu jej tolko nebolo a hlavne nebola samoucelna, nezmyselne pouzivana, vyzerala realne ked bola pouzita a cely film vyzeral realnejsie, viac dokazal vtiahnut do deja.

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

korbitch22

Absolutny suhlas, myslim ze mozog je potrebny na pochopenie o aky film ide, nie na najdenie skryteho neexistujuceho odkazu, film ma neskutocny spad, uzasne! Paradoxne pouzivam toto slovo ako korbitch22 a paradoxne som film videl tiez s chripkou, ani 15 mi uz nie je riadne dlho a film sa mi rovnako pacil, je to nahoda?

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

EastinMiles: jakože film je zábava dobrá, ale ta kamera je otřes, mě se z ní točila hlava... on s tím házel jak by byl opilej... takhle si můžou točit nějaké amatérské home videa a pouštět si to kámošům, ale pokud má jít o ,,mega film,, který je v kinech, tak kamera by měla bejt stabilní, aby šlo toho vidět co nejvíce... já jsem občas ani nezaregistroval co se v tý scéně u bazénu děje... navíc se na to špatně kouká, když ti někde hýbe obrazem, měl jsem z toho i docela někdy nervy... nechápu, že tato priorita nikomu nevadila... takto se točí home videa, mobilem, nebo kamerou za 5 litrů, ale né filmy...

na příspěvěk reagoval Dreamer

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

ked sa nato vyberiete partia 15 ludi spravnej krvnej skupiny, k tomu prinesiete par flias alkoholu tak vas film skvelo naladi na skvelu afterkaparty v podniku do ktoreho sa presuniete.

Nehladajte logiku,neodsudzujte scenar...uplne zrelaxujte,vypnite, dajte si par poldeci a pri hudbe vas urcite bude telonutit vstat a dat ruku nad hlavu.

Kamera praveze pomaha vtiahnut priamo do deja. A na dvojku urcite pojdeme...pravdepodobne este vacsia skupina.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

PROJEC X je nejvetsi blitka co sem videl. a to sem videl i filmy od Asylum :D Az budu chtit hodinu a pul poslouchat kretensky dialogy a koukat na vozraly pipky jak pichaj s vozralejma krasavcema pustim si neco na RedTube .... jak na tohle mohl jit nekdo do kina to nechapu. ja bych chtel vracet prachy pausalne kazdej mesic :D

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Zaujal mě komentář u písničky z filmu :)

1. Go to pornhub.com

2. type in projectx movie star

3. you will be shocked

snad nemusím překládat...

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

korbitch22: Neboj sa...ja nemám žiadne predsudky. Či je film zahraný a zrežírovaný správne, by sme mohli viesť dlhé diskusie. Predovšetkým dosť nesympatické trio (teda ak nerátame "kameramana") kazí dojem. A naozaj s tým mozgom má Charlene pravdu. Načo ti pri tomto filme bol? Naozaj si pri niektorých pasážach uvažoval a rozmýšľal ?

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

korbitch22: mozog? načo ti je mozog pri takom filme?

nemať predsudky - to áno. ale tiež to musí aj človeka zabaviť. pre niekoho je tento film dostačujúci, no niekto sa pri ňom môže nudiť. to s predsudkami nemusí mať nič spoločné.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

s assbookem to nemá nic společnýho, je to prostě zábavnej film,kterej je s přehledem zahranej i zrežírovanej. člověk nemusím mít assbook a bejt mu 15náct,aby se mu to líbilo, stačí mít mozek a nemít předsudky. 

na příspěvěk reagoval Dreamer

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

v porovnaní s Hangover, táto párty má viac účastníkov, následkom čoho vzniká totálny chaos, ale kvalitou vyhráva Hangover

 (hodnocení, recenze)

Martina...: ten film je fikce, ale nápad na film je podle nějaké "podobné" pařby co byla v USA

majkovka

majkovka (hodnocení, recenze)

Očakával som pritrúblu americkú komédiu, avšak svižní strih a prešpekulované zábery s rozbehnutej party ma dostali a film nabral pekné tempo. Zaver však film úplné polozil na lopatky a dostal som čo som očakával pritrúblu americkú komédiu. Smutne ale reálne. Chcel by som film vidieť  viac v dramatickom prevedení. Tvorcova v tejto časti boli pre mňa presvedčiví.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

neviem čo sa každy rozčuľuje :D toto nie je realne :D ale brutalna komedia

PARTY HARD 

WAR ZONE atď 

plame§omet, auto v bazene, proste peckova sranda na urovni hangover alebo jackass. Nemusite suhlasiť s konaním postáv na to aby sa vam to pačilo ;) 

LLOYD KAUFMAN

LLOYD KAUFMAN (hodnocení, recenze)

Nekdo by uz mel tem amikum ukazat jak se kali prvni liga...tohle je slabota a koukat na to nje strata casu.

Uživatel ala.alenka smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama