Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (327)

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak by člověk čekal, že tenhle film bude trošku zajímavější a přímější. Kor když jde o "Seals" a né o nějaké připitomělé bigoše. Ale to né, tadz se řeší spousta otázek, obrazů, stavů, že jeden by z toho mohl usnout. A to je dost škoda. Né nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Škoda takhle to bude za mě pouhých 60% ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Typicka americka fraska. Vykreslovanie americkych vojakov ako obete, ktore polozili zivot za vlast a za podobne nezmyselne dristy.Pomocou takychto filmov sa snazia americkym tupcom vstepit, ze americania su vzdy ti co zachranuju svet. Dakujem ja na taketo sracky neverim. Ale k filmu... jednou hviezdou ocenujem first person pohlad ked sa striela... a druhou hviezdou ocenujem spad filmu ktory aj napriek stopazi celkom odsypal a akcie bolo celkom dost. Moje hodnotenie dostalo tento film z cervenych cisel... co ma tesi... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Navy seals 21. století už není ta banda drilem vygumovaných, nabušených vepřových hlav, co bez seržanta není schopna vyslovit nic jiného než obligátní "Ua", aniž by se zakoktala! Je to bojůvka intelektuálních, hloubavých, zpapučovatělých fotrů, co v přestávkách mezi zachraňováním světa, ať už po tom touží nebo ne, hluboce filosofují a žijí svůj americký sen s domkem na předměstí, pěstěnou manželkou a kýčovitými blonďatými holčičkami, které v jednom kuse objímají víc, než celosvětový vítěz soutěže "Otec roku". Naštěstí tato "humanizace" zabere ve filmu tak deset minut a zbytek je nabušená, výborně natočená slaboduchá akce, až má jeden nutkání podlehnout Volání dutých, poslat do Pentagonu sívíčko a stát se řemeslným vrahem. Jsem jen docela zvědav, co se stane, až ti tenoristi přestanou být úplní kokoti, zjistí, že ty špionážní satelity nejsou jen orwellovská propaganda a skončí s tím jachtařením v mezinárodních vodách. To asi budou muset nastoupit ty staré, dobré, vymaštěné ovarové krky se všemi těmi syndromy a pěkně postaru začít střílet civilisty a týrat zajatce. Ač se jedná o sprosté náborové video, mentál mého formátu se docela bavil. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Béčko zabaleno do "realistického" hávu, který funguje tak 50:50. Kamera je vzhledem k použité technologii výtečná a akce je také parádní, ze zbytku ale bohužel krvácejí uši. A svěřit hlavní role mariňákům, který se neumějí správně zatvářit ani na jednu repliku, vážně nebyl dobrý nápad. Aspoň, že tý akce tam bylo celkem dost. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

moc nechápu, s čím tady mají všichni problém.. já jsem viděl špičkovou realistickou akci, která působí tak uvěřitelně především díky obsazení skutečných mariňáků, jejichž herecké výkony mimo akční scény jsem při strhujícím tempu filmu absolutně neměl potřebu řešit.. a těch několik first-person záběrů musí rozhodně potěšit všechny herní nadšence :) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy cheif Dave rozmlouvá s poručíke Rourkem u řeky před záchranou agentky Moralesové, je jasně vidět, že Davova puška je osazena zaměřovačem EoTech 553. Ve scéně, kde se vojáci vynořují z vody uprostřed řeky, na ni ale má Aimpoint M3 a v další scéně opět EoTech 533. (clikclikCZ)
  • 4 měsíce trvalo tvůrcům přesvědčit 8 členů Navy Seals, aby se ve filmu objevili. Pro zajištění ochrany byla jejich jména ze závěrečných titulků vynechána. (oje)
  • Natáčalo sa celkom v piatich krajinách – v USA, Kambodži, Mexiku, Portoriku a na Ukrajine. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama