Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, jestli vůbec někdy, jsem se cíleně nepodíval na film, který se zde ocitá v černém. Navíc, když tam hraje Casper a "Freddy". No, zklamán jsem nebyl. Naskytnul se mi pohled na opravdu sračkoidní sračku pro kterou je i odpad! celkem pozitivní hodnocení. Alespoň, že se aktéři snažili o jakousi formu křečovitého humoru, která byla tak blbá, až to bylo vtipný. Nebýt toho "hada", byla by to i docela sranda. Škoda, že je vůbec někdo ochotný tohle točit. Zbytečné plýtvání penězi, filmovým materiálem....a vono to prej i má i druhej díl, nebo co? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Oni zavřou do dřevěné bedny z prkýnek obrhada, který máchnutím ocasu prorazí bok letadla... Inu, američtí vojáci v plné polní. V tom filmu sice hraje jen Robert Englund, ostatní se o to buď pokouší nebo přehrávají, ale alespoň je to docela zábavný film. Knírkem Caspera van Diena počínaje. A jsou tam lesby a nahá prsa. To stačí, ne? ()

Reklama

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já, Sekáč Kelly se tě ptám! Uzavřeš ten obchod?“ Python mě potěšil. Nesnaží se evokovat horor, místo toho je cítit komediální až parodická atmosféra. Herci jsou sice prkenní, ale scénář jim dává do úst perly. Například tak vtipné nakupování nemovitostí jsem ještě neviděl. Had při přimhouření jednoho oka nevypadá zas tak hrozně a objevuje se poměrně často, což je určitě jen dobře. A k tomu si dokáže se svými oběťmi pěkně pošpásovat, takže o zábavu není nouze. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Miestami nezmyselné, miestami trápne, miestami nudné, miestami debilné. S rozmermi si hlavu teda nelámali. Podla velkosti zaberal isto polovičku lietadla:). Superhad čo sa nedokáže dostať s drevennej bedni, ale rozrazí trup lietadla. Po 32. minutách som to radšej vypol. Možno by sa zišlo dopísať medzi žanre aj komédia. 1* za teplošky v úvodnej časti filmu a ta druhá za jeden dobre zostrihaný úsek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama