Reklama

Reklama

Mladá dvojice žije ve společné domácnosti se starými rodiči manžela. Tchyně Emílie (I. Kačírková) tak dlouho zasahuje svou opičí láskou do manželství svého syna (J. Čáp), až ho téměř rozvrátí. Odpor ke snaše (J. Brousková) zajde až tak daleko, že svému synovi namluví, že dítě, které čekají, není jeho a otcem je zahraniční student. Syn této evidentní lži ve své mužské pýše uvěří a rodinné drama je na spadnutí… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Dneska je to samá deprese, nervová labilita, útlum, duševní stres, ale góly žádný!" Zábavným spôsobom podané medzigenerčné rodinné pnutie, skvele zahrané, trochu kratšia stopáž by nezaškodila. Znepokojivo fascinujúce je ako všetci, vrátane nastávajúcej matky, v byte veselo fajčia. Teda okrem päťročného najmladšieho člena rodiny. Holt, iná doba. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Kdo s koho. Irena Kačírková hrávala v sedmdesátých a osmdesátých letech protivné tchýně, které znepříjemňují život ne(v)hodným snachám nejednou a byla v nich bezkonkurenčně nejlepší. Škoda, že příběh sám je zbytečně rozvleklý, kratší stopáž by mu rozhodně prospěla. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příběh ze života, kdy vícegenerační soužití nedělá ve vztazích dobře. Opět pomohl alkohol, aby se ledy hnuly. Ale vlastně kladný konec je prezentován jako prohra rodičů. Rádoby naučné, ovšem nevtipné. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • „Belle-mére“ je francouzsky „tchýně“. (sator)

Reklama

Reklama