Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ray mě docela dost znechutil svým Megažralokem, ale co, řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci... Přece jenom film, ve kterém útočí dvouhlavý žralok, může být docela dobrá prdel... Samozřejmě, že jsem nečekal "oskarové" výkony všech zúčastněných (stačí když ve filmu hraje Carmen Electra) nebo triky ve stylu Michaele Baye, ale chtěl jsem se alespoň zasmát... Jenže ono nebylo čemu... Ani amatérským trikům, ani tomu, co tam předváděli herci (ne, herectví tomu říkat nebudeme) a hlavně mě nepobavila snad ani jedna hláška... A to je u takovéhoto druhu filmu naprosto smrtící... Prostě Megapiraňa zůstala zase nepřekonána... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sextant pomáhá určovat zeměpisnou šířku......... Takový snímek jsem čekal od společnosti Asylum, ale vypadá to, že tady trochu přestřelili. . Protože tohle je totální blbost. CITÁT - Nic není nemožné......... Scéna, kdy ta blondýna s velkejma kozama, řekne, úplně profesionálně, že ta loď je v pořádku (poznala to jen podle pohledu), ale pak poprosí jednoho testosterona, aby loď nastartoval, protože ona to neumí - to jsem šel do kolen. Síla. CITÁT - Ostrov se potápí...... Nedavno jsem viděl Útok obřích vos, ale po tomhle paskvilu, musím Vosy přehodnotit a dát jim jednu hvězdu navíc. Dvojhlavý žralok je totální hovadina. Nejchytřejší tam byl právě ten žralok. A není se co divit, místo dvou koz, má totiž dvě hlavy, a tudíž mu to i víc myslí. ()

Reklama

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jen pro ten název bych si sám o sobě ten film nepustil. Lecjakých mutací zvířat, která krom neobvyklých rozměrů začnou být jak na potvoru ještě agresivní, je na můj vkus přehršel a jen naprosté minimum dosahuje kvalit jako například Čelisti. Dá se říct, že ke spuštění filmu mě vedla čirá zvědavost, jak vypadá film s tak nízkým hodnocením. Co jsem viděl ale předčilo moje očekávání a už v první scéně bylo podle titulu jasné, co se stane. I tak jsem ale čekal snahu o vysvětlení té anomálie, realističtější proporce, kvalitnější zpracování a triky...leč marně. Na druhou stranu nikdo normální nemohl po přečtení scénáře dát na film větší sumu peněz. Vlastně je s podivem, že ten film vůbec vznikl a chtěl bych člověka který do něj investoval za sponzora. Podle všeho ale většinu peněz spolkl honorář pro Carmen Electru. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Studio Asylum zase překvapilo svým širokým spektrem hnoje :-D Nebejt toho stupidního žraloka, který na mělčině plave vlastně ve hloubce a dokáže na pláži každýho sežrat, přitom tam stojíš po chodidla, hmm.....zajímavá inteligence tvůrců. A krom naprosto debilního českýho dabingu by to špatný nebylo, ale doporučuju původní znění s titulkama. 20% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Já tyhle ne céčkové, ale přímo žetkové monster horory, co se absolutně neberou vážně mám celkem rád a Asylum je pro mě prostě taková továrna na oddechovky, kde se děje neuvěřitelná hromada pitomostí, ale tvůrci se to nesnaží skrývat a nedělají jak to myslí děsně vážně. Něco jiného je koukat a hodnotit na X té pokračování čelistí, které se pořád snaží působit hrozivě s tím, že to akorát ždímá prachy z jedničky a něco jiného je koukat na blbinu, která si na nic jiného ani nehraje. Dvouhlavej žralok, potápějící se atol, rozbitá loď...no prostě napínavej žraločí survival jako jsou Mělčiny nebo In the deep :-D :-D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama