Reklama

Reklama

Sezóna zabíjení

  • Belgie Killing Season (více)
Trailer 2

VOD (1)

Poprvé v historii se na filmovém plátně sešly dvě herecké hvězdy, držitel Ceny Akademie® Robert De Niro a na Oscara® dvakrát nominovaný John Travolta. V akčním thrilleru Marka Stevena Johnsona Sezóna zabíjení se dva veteráni války v Bosně, Američan Benjamin Ford (De Niro) a bývalý srbský voják Emil Kovac (Travolta), znovu střetávají v akcí nabité hře kočky s myší. V prostředí hrůzu nahánějící odlehlé divočiny Apalačského pohoří si spolu vyrovnávají nevyřízené účty, otevírají staré rány a odhalují dlouho skrývaná tajemství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (371)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, u mě dobrý ... Za málo peněz hodně muziky (dva honořáře a úplatek ochráncům přírody ..). Oldschoolový pomalý, dusný, exploitační survival thriller. Duel dvou perfektně vycvičených bývalých vojáků v rozhlehlých lesích Apalačských hor. Už příroda je super. Drsný souboj mezi frajery mezi herci je fakt paráda a konečně jsem se u filmu pořádně bavil. Je to sice takový malý, komorní akční thriller, ale je to dobré, kvalitní a potěší. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Slušný film - rychlý, jasný, co chce říct, řekne (a výsledek asi nikoho nepřekvapí), a víc toho není. Ne že bych víc potřeboval. Nejzajímavější pro mě je, že od Marka Stevena Johnsona se mi zatím nelíbilo vůbec nic, a najednou je tady Sezóna zabíjení, která mě zajímá od začátku do konce. Samozřejmě je to zásluha obou hlavních herců, ale režie má také více než dobré momenty (De Nirova ranní rutina za doprovodu Johnnyho Cashe, pak třeba scéna s vínem nebo ta s osolenou citronovou šťávou), navíc vše se odehrává v krásné přírodě, a to je také plus. Kdyby se Travoltova postava v závěru nechovala jako úplný hňup, bylo by to snad ještě lepší. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Scenár bol určite na tie 3 hviezdy. Ak doňho však nepočítam naivnosť hlavných aktérov vo vzájomnom súboji. Jeden ranený leží na zemi a druhý sa k nemu skloní, keď ho prvý osloví, aby ho mohol atakovať. To je len jeden príklad, hovoriaci za všetky. Zatiaľ čo Rambo bol o nesmrteľnom one man army badass (ak mi napadnú ešte iné drsné anglické slovíčka, doplním), toto je o dvoch veteránoch, ktorí sú tak neschopní, až im tú vojnovú minulosť len veľmi ťažko uveríte. A pri tom by stačilo doladiť zopár scén, škoda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $39,881Tržby Celosvetovo $1,006,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $962,355 //počet predaných kusov 55,660Tržby za predaj DVD v USA $2,434,754 //počet predaných kusov 146,056║ na moje prekvapenie to starci v zbrani dobre zvládli, akcia v medziach ale dobre ušlo to má to niečo do seba, príbeh v pohode, aj keď je to banalita ale neotrávi, lovenie lukmi potešilo /60%/ ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Koňská hlava Travolta s plnovousem pomalu jako Diktátor a nohu táhající, snad tisíciletej De Niro se nahání kdesi po divočině a vyřizují si účty z Kosova. Jedná se o velmi průměrný survival s několika dost slušnýma torture scénama a jakš takš zvládnutým gore, což ale jaksi nestačí na víc než o chloupek lepší tři kousky. Začalo to ve Varech, za půl roku to očekávám ve všední den hned po telenovele na TV Nova. 65% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Okrem viacerých miest v americkom štáte Georgia prebiehala menšia časť natáčania aj v metropole Bulharska, v meste Sofia. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2013 na FF v Karlových Varech. (ČSFD)

Související novinky

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

20.06.2013

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary ocení Křišťálovým globem za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii amerického herce, držitele dvou nominací na Oscara a Zlatého globu Johna… (více)

Reklama

Reklama