Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než předchozí díl. Vlčí smečka opět řádí a opět se potýká s nečekanými potížemi. Hlavně díky Chowovi. Doug tam zas skoro celý film není. Je to celkem sranda. Zase se dostávají do trapných a komických situací. Alan hodně perlí. Některé hlášky opravdu stojí zato. Nakonec ale všechno dopadne dobře. Možná bude i další díl... Třeba ta žirafa hned na začátku. "Jmenuju se Alan a koupil jsem žirafu." :D ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama