Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zavŕšenie trilógie sa nemohlo odohrávať inde, len tam, kde začalo – Viva Las Vegas, Cézarov palác, malý aziat v kufri limuzíny, Jade a Carlos. Z trojky je konečne samostatný film, ktorý nejde cez kopírku vzorovej jednotky, niekoho zmena poteší, niekoho sklame. Čo však nesklame je znovu silná Phillipsova réžia, trojciferná produkcia, i keď prvý diel stál o 70 melónov menej a vyzeral o triedu lepšie, štýlový soundtrack (Todd si toho Kanyeho fakt ide x) a trojica postáv, ktoré v tejto fáze už len buď miluješ, alebo nenávidíš. A viac už nemám čo napísať, bo som stokár bez kreativity a berú ma driemoty... ♪♫ / ♪♫ (1.6.2017) (2.6.2017) (24.8.2017) (15.11.2018) (19.9.2021) ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než předchozí díl. Vlčí smečka opět řádí a opět se potýká s nečekanými potížemi. Hlavně díky Chowovi. Doug tam zas skoro celý film není. Je to celkem sranda. Zase se dostávají do trapných a komických situací. Alan hodně perlí. Některé hlášky opravdu stojí zato. Nakonec ale všechno dopadne dobře. Možná bude i další díl... Třeba ta žirafa hned na začátku. "Jmenuju se Alan a koupil jsem žirafu." :D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis a Ken Jeung jsou herci, kteří si třetí díl pařby naprosto perfektně kradou celej pro sebe. Stoupá a klesá spolu s nimi. A to je vlastně úplně jedno, že po originální jedničce a dvojce, co je asijskou verzí jedničky, konečně přichází s nějakým novým nápadem. Zach a Ken jsou v tomhle příběhu prostě doma. Jak se Ben v první scéně objeví ve vězení a Zach v té druhé scéně spolu se žirafou, tak máte jasno. Tohle je prostě jejich svět a tam patří. Jenže ne vždycky se Zach a Ben objeví na scéně a ne vždycky to je taková pecka jako na samotném začátku filmu. I tak ale...pobavilo. Nijak zvlášť, ale standard předchozích dílů si tenhle díl udržel. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Natáčení začalo 10. 9. 2012 v Los Angeles. 8. října 2012 se filmaři přesunuli do města Nogales v Arizoně, které ve filmu zastupuje Tijuanu. Natáčení skončilo v Las Vegas 16. listopadu 2012. (GeusX)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama