Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem byl ve výrazně lepší náladě, než při sledování starších dílů, ale tenhle mi sedl ze všech nejlépe. Zach Galifianakis ukázal, že je výborný herec. V tomto dílu jsem také přišel na chuť tomu milému šikmoočkovi. Tentokrát už se nedostaví žádná divoká noc a poté honba za napravením všeho, co se během ní přihodilo. Tvůrci se nalepili na události dílů minulých a musím za sebe říci, že se jim to povedlo. Potěšila i vzpomínka na Johnnyho Cashe zazpívaná s asijským přízvukem a nulovým pěveckým talentem. Žádný záchvat smíchu mě nepostihl, ale několikrát jsem se od srdíčka zasmál. Naprostá spokojenost. Lepší 3*. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, ještě těžší nějak smysluplně okomentovat tenhle snímek. V první řadě musím říct, že (z mého pohledu) není rozhodně tak vtipný jako dva předešlé díly, i když jsem měl asi tři opravdové záchvaty smíchu. Je i dosti jiný, "dospělejší" z pohledu situací které hlavní hrdinové řeší, což je podle mě jen dobře. Navíc, mi přijde, že i herci hrají o dost lépe, zejména Galifianakis a Jeong. Za mě 75% ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Určitě kvalitativně lepší, než díl předchozí, ale žádná sláva to teda nebyla, zasmála jsem se jednou, pousmála třikrát, trapně mi bylo jen mírně, ale mě hangoverová série prostě celá připadá tak nějak plytká a bez humoru (ten obsažený mi přijde hrozně nastavovaný a umělý). Svou reálnou kocovinu prostě snáším kolikrát i lépe a to jedna trvá dýl, jak všechny tři filmové dohromady. 50% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Po ulúpení 21 miliónov v zlate naloží pán Chow (Ken Jeong) všetko zlato do auta sám. To by však nebolo možné, keďže pri priemernej cene by bola hmotnosť zlata asi 499 kg. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama