Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 3

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (233)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate docela zbytecny pokracovani, ale i tak jsem se na film docela tesil. A ve vysledku je to takovej Ferrellovo prumer, kterej neurazi, nenadchne. Je tu par fajn foru, spousta foru, kdy clovek jen pokrci rameny a par vylozenejch traparen. Vsichni herci prehravaj jak o zivot a zatimco v prvnim dile to bylo vtipny, tady jsou mistama na pest, jejich jednotlivy charaktery jsou vyhnany misty fakt uz dost za hranu a asi nejvic tomu vevodi totalne vylizany hovado Carell. Ocenuju, ze tu nechybi zaverecna mega bitka, kde se zase ukaze halda znamejch xichtu, ale bohuzel to film z prumeru nevytahne. Ne, ze bych se nejak zasadne nudil, ale priste si radsi znovu pustim jednicku. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

"Děti a zvířata tě nenávidí, Rone Burgundy." Ale usoplení nýmandi, tě blahořečí. Těch cameo rolí. těch nafrněnejch dršek. Komu vadí, že je to celý strašně přehraný a přepálený...... Dětem a zvířatům a všem hloupým ženskej, mexickým basebalistům a intoušskem zaprděncům. Mě ta nablejskaná srajda dost chytla. Stejně jako jednička. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu trochu pokles, protože tentokrát to bylo takové... No místy skoro až otravné, moc ukřičené a několikrát spíš trapně vtipné než vtipně trapné. Will Ferrell byl nicméně fajn, ačkoliv opět stoprocentní vůl, a spolehlivě mě bavil i Steve Carell, tentokrát v roztomile opožděném románku s Kristen Wiig (kdo by odolal). Závěrečná bitva byla vážně něco, kam se hrabou Avengers, a kdyby kratší verze, kterou jsem viděl, obsahovala i vystřiženou scénu se žraločím mládětem a s dospělým žralokem (najděte si ji na YouTube), dal bych i tu čtvrtou hvězdičku. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Člověk by po shlédnutí prvního dílu řekl, že snad žádný druhý být nemusí. Jenže ona dvojka přeci jen vznikla a Ron Burgundy se vrátil v celkem slušné formě a musím uznat, že jsem si i docela zasmál. Bohužel pouze humor nestačí a tak snímek padá do dna průměru, ale abych byl přesný, tak toho nejlepšího. Pokud máte rádi ztřeštěné komedie, mohu jen doporučit a jako bonus berte v potaz to, že není třeba vidět první díl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ron Burgundy se svým týmem opět směle vyrazil do akce a u mne znovu uspěl. Rozhodně je to dáno tím, že neopustil svůj trapný, dementní a imbecilní humor, který v inteligentních bytostech vyvolává dávivý reflex, ale mne naštěstí z inteligence ještě nikdo nikdy nepodezříval. Mně zkrátka stačí ke spokojenosti skutečnost, že debilní Brick dostal větší prostor a ještě k tomu rozkošně debilní přítelkyni. S tímto lidským odpadem mi prostě život připadá tak nějak snazší a tak nebudu ubírat hvězdy za to, že o nějaké objektivní kvalitě snímku si může Adam McKay pouze nechat zdát mokrý sen s nahatým Ferrellem v hlavní roli. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního sportovního vysílání na GNN se v záběrech z baseballu objevuje moderní vybavení, které by se v době, do které je snímek zasazen, objevovat nemělo. (wohna)
  • Před premiérou se mluvilo o tom, že by se měly v cameo rolích objevit hvězdy Meryl Streep a Nicole Kidman, nakonec se tak však nestalo. (wohna)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama