Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokud sem náhodou nikdo nevleze, nenakoukne oknem a nezváží nás .... jsme v pohodě." Prozatím mne ještě nenapadlo pořídit si falešnou rodinku a zapašovat si špetku a půl (čti dvě tuny) trávy přes hranice. A nebudu o tom přemýšlet ani v budoucnu, neboť kvalita ubytování, strava ani vyhlídka z mexických věznic mi nepřipadá nijak zvlášť lákavá. To si radši z bezpečí domova pustím pohodovou komedii, za kterou Millerovi rozhodně považuju. Je tedy pravdou, že se nerozjíždí nejrychleji, ale jakmile rodinka začala ztrácet pojem o svý falešnosti a začala fungovat v souladu s ustanoveními Zákona o rodině, tak zábava exponenciálně rostla. Takže bylo to fajn a začínám přemýšlet o tom, že vysypu z prasátka pět peněz, abych si nechal od jedný nejmenovaný paní Millerové předvést jeden soukromej striptýzek. A pak se půjdu zchladit na hokej. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ pohodové komedie, který tady tento rok bolestivě chyběl. Z výborného nápadu se sice místy dalo vytěžit více a linka s druhou rodinkou malinko skřípala. U některých scén se ale nejde nesmát nahlas a tuna hlášek dá snadno zapomenout na ony slabší okamžiky. Hlavní čtveřice je navíc výborně sehraná, nikdo z nich tu není navíc a každý si pro sebe ukradne nějakou tu scénu. Z Jasona Sudeikise navíc evidentně roste slušná komediální hvězda. Prostě jedna z těch komedií, kterou si lze pustit klidně několikrát. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem naklad a ten jsem taky dostal. Sice to neni zas takova ultimatni jizda, jak jsem doufal, ale i tak to je skvela komedie. Pribeh je samozrejme naprosto vymastenej a jde tu jen o tech par za sebe naskladanejch scen, ktery jsou tu vice, tu mene cernohumorny, ale celkove to skvele slape. Herci sice nepodavaj zadny oskarovy vykony, spis naopak, ale ty debily, ktery hrajou, jim clovek stoprocentne veri a hlavni ctyrka je fakt skvela. Navic pro nejaky to fuck nebo sprostarnu nejdou daleko. Takze celkove spokojenost a pripadnymu druhymu dilu bych se vubec nebranil. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po delší době docela slušná komedie, s dost dobrým obsazením hlavních rolí, navíc celkem neokoukanou zápletkou Nemůžu si však pomoct, něco mi na tom chybělo, ale zase jsem se pobavila a na to, že to mělo dvě hodiny to dost rychle uteklo. Ale teda, jak Jennifer dělá, že je pořád tak pěkná, to netušim. Takže za mě rozhodně 4* Know what I'm saying? ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Scenár je úplne strašný. Teda gagy a jednotlivé scénky sú ok, ale je to až amatérsky zlepené v hroznom klišé. Vďaka bohu ale za ten casting, ktorý je fakt fenomenálny! V podstate každý okrem Eda Helmsa, z ktorého sa stáva zrejme nový Steve Carrell, podáva úžasný výkon, či už ide o klasikov (Aniston, Sudeikis, Hahn) alebo nové prekvapenia (Poulter, Roberts, Offerman). Na tento ansámbl sa dá dívať hodiny! ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Napriek ústrednej témy, točiacej sa okolo marihuany, v celom filme žiadna postava marihuanu nefajčí. (Arsenal83)
  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama