Reklama

Reklama

Na palubě letadla Concorde roste napětí a nejistota! Nachází se tu totiž televizní reportérka Maggie Whelan (Susan Blakely), která má v rukou kompromitující materiály a právě se stala terčem pomsty bývalého milence, zrádného pašeráka Harrisona (Robert Wagner)... Ona i všichni cestující - ve hvězdném obsazení Alain Delon, Sylvia Kristel, Bibi Andersson a další - jsou ve smrtelném nebezpečí, kterému se budou snažit uniknout! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Logiku tu riadne absentuje, aj kvoli tomu je film horší ako prvé 3 diely, dalej špeciálne efekty sú riadne pritiahnuté za vlasy a zaostávajú za rokom výroby. Príbehy ludí (až  na jeden) sú totálne o ničom (aj vztah pilota a letušky je už riadne klišé), plus plno komedionálnych prvkov aj tam, kde nepatria - v dramatických chvíľach. Prosto scenár aj réžia to spackala. Skor mi pripadá, ako keby to točili Francúzi, a nie Hollywood. A Delon môže iba dakovať bohu, že ho vobec zobrali do amerického filmu, pretože pre každého neamerického herca je čest hrať v hollywoodskom filme. Hodnotenie: 45%

semper

semper (hodnocení, recenze)

Film postráda akúkoľvek logiku. Napríklad otvorenie nákladných dverí otáraných dovnútra počas letu. Pristávanie do záchytných sietí atď... Ako komédia by to bolo fajn ale tvorcovia film berú smrteľne vážne. Že sa tomu prepožičal Delon nechápem už vôbec. Hold prachy sú prachy.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama