Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Veľmi tradičný, skoro ničím nezaujímavý horor, ktorý na 100 percent kopíruje staršie druhy hororov, ktorých bolo plno. To by sa aj dalo akceptovať ak by to urobili aspoň so štýlom a nejakým zmysluplným nápadom, ale evidentne ich niečo seriózne nenapadlo. 1* za pekné baby a druhú za peknú hudbu. Valentine je film na ktorý sa zabúda, ale zase keby sa všetko vydarilo nevážili by sme si až tak tie dobré filmové veci, čiže Valentine v podstate chválim :) ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Jsem hororově až moc otrlá a znalá, abych nevěděla hned, kdo je vrah, kdo přežije, na koho to tvůrci chtějí zprvu shodit. Nebo je to spíše tím, že tam narvali jedno hororové klišé za druhým, ale zase to není taková tragédie, až na nudné pasáže mezi bandou těch slepic, které dělají, že mají logické uvažování. Není to nějaký extra horor, ale nekoukatelné to není. ()

Reklama

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Tak další z řady filmů, který se líbí asi jenom mě. Perfektní vyvražďovací oddychovka u který člověk vůbec nemusí přemýšlet a příjemně se pobaví. A na to obsazení je radost pohledět. Neříkám, že je Denise Richards nějaká herečka, ale kroutit zadkem, koulet očima a vyšpulovat pusinku umí opravdu báječně. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

To průměrné hodnocení moc nechápu. I když se nejedná o žádný áčkový film, svou atmosféru má. Především mu nelze upřít do dllllooooouuuuuuhhhéééééé čekání na to, až se něco stane. A vy pořád tajíte dech. A ono se nic neděje. A pak to najednou přijde. Tohle jsem aspoň pociťoval já. Námět je sice několikrát obehraný, ale tady se zase schovává za nešťastným dospíváním ve škole a za nešťastnou láskou. I když Vřískot je Vřískot, tohle aspoň mělo nějaký smysl. Hlavně v dnešní době moderní techniky se pachatel může schovat za cokoliv. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)

Reklama

Reklama