Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa ma odpudzovali hrané rozprávky a hrané sekvencie v rozprávkach (trvalo to do Space jam). Teraz ma rozčuľujú animované pasáže ktoré sú buď ultra prehnané, prvoplánovo sprosté alebo proste hnusné nevtipným spôsobom. Inak niektoré skeče sú nadčasové. A to je pre mňa známka top kvalitného humoru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zúfalá nuda, dva tri dobré vtipy. Dávať mp vysoké hodnotenia za všetko je zrejme nejaké klišé intelektuálov, ktorí si nepriznajú, že sa nesmejú, lebo by si o nich intelektuáli mysleli, že nie sú intelektuáli. Takže asi nie som intelektuál, ale poznám intelektuálov, ktorí sa tiež nesmiali. Keď sú toto najvtipnejšie scénky zo show, tak ďakujem pekne. Možno bolo ich vyznenie v seriáli a televízii trochu odlišné, celovečerný film má mať predsa úplne inú stavbu, ako sled nesúvisejúcich scénok. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Výběr skečů z prvních dvou sezon cirkusu. Je to sice výběr opravdu skvělých skečů, ale původní zpracování je prostě lepší. Navíc po chvilce začnou skeče trochu ne zrovna nudit, ale je to prostě jen směs skečů bez nějaké středové kostry, kolem které by byly poskládány. První a nejslabší film téhle party ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud jste sledovali Létající cirkus, tak ty skeče všechny znáte a stopáž jednotlivých dílů seriálu byla této struktuře mnohem přiměřenější. Monty Python v celovečerní podobě potřebují příběh, na který svůj anarchisticky nezvladatelný humor navěsí. Naštěstí jim to došlo a následující filmy už byly lepší (70%). ()

JonKl 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? Když do jednoho filmu narvete nejlepší skeče ze seriálu Monty Python's Flying Circus (možná chyběly jenom Ministry of Silly Walk a Spam), nemůže vzniknout nic jiného než výborný film! Výborné spojovací animace, výborný začátek (How Not to Be Seen, A Man With a Tape Recorder Up His Nose a Dirty Hungarian Phrasebook), výborný konec (Upper Class Twit of the Year) a výborná hlavní hláška: And Now for Something Completely Different. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama