Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtý díl slavného vědeckofantastického seriálu se odehrává na Zemi v blízké budoucnosti. Díky podivné chorobě vymřou psi a kočky a jejich místa v lidských domácnostech zaujmou opice. I když jsou inteligentní, lidé s nimi zacházejí jako s otroky. A tak dojde jednoho dne ke krvavé vzpouře... (Guild Home Video)

Diskuze

whack

whack (hodnocení, recenze)

Caesar: "Řekni mi, Brecku, než zemřeš, čím se my, opice, vlastně lišíme od psů a koček, které jste vy milovali? Proč jste z nás udělali otroky?"

Guvernér Breck: "Protože z vás pocházíme. Protože jsme z vás vzešli. A v každém člověku je skryt malý kousek opice, bestie, kterou je nutno zcela zničit a zbytek navždy zakovat do řetězů. Jste jen zvířata, Caesare, a nakazily jste nás! Otrávily jste nám vnitřnosti, a vlastně ve vás nenávidíme temné síly, které jsou v nás samotných."

FIBO

FIBO (hodnocení, recenze)

Natáčecí exteriérové lokace mají tu zvláštnost, že oproti jiným filmům zůstaly naprosto stejné i po necelých čtyřiceti letech po natáčení. Vysokoškoláci a turisté tak mohli i v roce 2009 navštívit místo, které je téměr na vlas stejné tak, jak jej vidíme ve filmu. Tento fakt doklájí fotografie, které lze snadno najít na internetu pod klíčovým výrazem "UCI Social Science Tower".

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama