Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (333)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Brick Mansions v češtině doupě mě mile překvapil.Děj je jasný-Paul Walker jako policista,David Belle jako zločinec a zároveň super skokan.Oba mají za cíl proniknout do uzavřeného města nebo spíš ghetta v Detroitu a po úvodní neshodě si pomoct v zneškodnění bomby,kterou drží RZA.Belle zná Doupě jako své boty ,protože tam žije celý život a navíc má s RZA něco nevyřízeného...a Paul Walker si má s tímto vůdcem doupěte taky co říct...Skvělá a pro mě docela originální akce,příjemná stopáž ,dobré herecké výkony.Nemohu jinak než za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Za tři hvězdičky se tu dá vděčně užít ta povedená kamera a parkour za zvuku "wob wob" dubsteb mixů. Debilní scénář a prkené dialogy netřeba zbytečně komentovat, všichni víme co se dá od Bessonových projektů čekat, že...? Obdivuhodně gumový David Belle měl nicméně na filmové scéně zůstat u povolání kaskadéra. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Doupě se asi nikdy nevyhne srovnání se svým originálem (Okrsek 13), a to mu bohužel nesmírně škodí. Příběh nevyčnívá, herci jsou víceméně stejný, Paul Walker nepřidal nic zajímavého a vizuál sice potěší, ale nenadchne. Stejně tak bitky a zpomalené efekty, které postupem času ztrácí svou zábavnost. Tvořit remake je většinou dost špatný nápad, navíc když se ještě ke všemu jedná o remake vlastního filmu. /40%/ ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč někdo natočí úplně stejný film a ještě k tomu se stejným hercem. Tento film je obrovským skokem mimo. A pokud by tam nehrál tragicky zesnulý Paul Walker, nikdo by do kina na to nešel. Raději se podívejte na původní film Okrsek 13 (2004) --- Rozpočet / výdělek: $28 / 68 milionů < 2,42 > násobek rozpočtu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně tupá věc a ještě zvláštnější je, že Besson remakuje svůj 10 let starý produkt "Made in France". Je to úplně to samé, jen vedlejší role se prohodily a akce je o něco dynamičtější a více "eye candy dubstep". Bodejť by také ne, když americké publikum je trochu jiné, než to francouzské. Ono nastříhané je to cool, ozvučené rovněž a drajv to má neskutečný. Jen se u toho nesmí vůbec přemýšlet - čemuž díky bohu napomáhá relativně krátká délka. Občas sebeparodické, občas fajn přímočarý výplach, kde chybí na můj vkus krev - zřejmě kvůli přístupnosti, což vidím jako fatální nedostatek. Walker je tam sympatický a rozloučil se jakž takž důstojně. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Keď Damien (Paul Walker) zadáva prvé čísla k deaktivácii bomby, je si možné všimnúť, že má zakrvavené pravé oko. V scéne pred tým ho ale nemal, k tomuto zraneniu totiž prišiel až pri neskoršom boji s Linom (David Belle). (Johnny.ARN)
  • Symbol tygra, který je na Linových (David Belle) dveřích, se objevuje i na ruské raketě a také jako tetování na Linově ruce. (Oxymoron5)

Reklama

Reklama