Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak byla skvělá jednička, tak dvojka je úplný opak. Téměř žádné souboje a když už jsou, trvají deset vteřin a jsou nepřehledné a sestříhané. Postavy jsou nudné a nic jim nevěříte. Většina osazenstva byla přeobsazena výrazně horšími herci, možná věděli, proč už v tomhle nehrát. Přibyly nové postavy, které jste zrovna vidět nechtěli. Film ztratil tu super atmosféru první dílu, efekty jsou laciné a film nudí, toto už není Mortal Kombat. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Film výhradně pro fanoušky hry! Celkem slušně se drží herní předlohy co se týče charakterů a jejich bojových stylů, kde vidíme u jednotlivých postav během bojů přesně jejich konkrétní speciální údery a fatality jako ve hře. Jinak je to ale neskutečná slátanina, kterou při sledování provází fyzická a psychická bolest! Nechápu proč Johny Cage umře uplně nesmyslně po 3 minutách filmu, nechápu proč si za celej film Sheeva nezabojuje a nakonec na ní jenom spadne náký haraburdí a hlavně nepochopim, proč se nakonec Liu Kang a Shao Khan proměněj v ty zhovadilý dinosaury. Na druhou stranu musim uznat, že vymačkat příběh podle hry která příběh skoro nemá je nelehký úkol! ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Johnny Cage sice hned v úvodní scéně zhebne (no jo spoiler), ale ač je Mortal Kombat 2: Vyhlazení o dost větší srajda než kultovní béčkový prvníl díl, tak mi kvalitativně přijdou zhruba nastejno. Proto moc nechápu zdejší stádovité odpadování, rozčarování a šedou barvu. Podobně akční, podobně přitroublý, podobně zábavný (svoji demencí), podobně... OK už držím chlebárnu. FIGHT! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +efekty moc nezestárli, hodně dobrá hudba, některé postavy (Kitana, Jade) -spoustu dementních dialogů, v podstatě nulový a překombinovaný příběh/// Stejně jako tehdá i dnes mě tento film oslovil (sem jedinej? budiž tomu tak). Bohužel si nemohu nevšimnout obrovské demence filmu, jeho trapnosti, herecké topornosti a režíjní blbosti. Ale filmaři asi nepočítali s tím že vyrostu a dám si dvě a dvě dohromady. Nadruhou stranu toto pokračování nezavrhuji. Zaujme nějakým tím akčním sobojem a známími postavami a především (nechápu že to říkám) dobrým zpracováním. Fakt se mi zdá, že některé nové fláky nabídnou příšernější efekty. Tečka. Konec. Rozhodně lepší podívaná je DoA:Dead or Alive. A Liu Kang se může jít zahrabat./// Celkem 70%/// ()

Ertai odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to zas bylo utrpení. Už od prvních chvil je jasné, že to jako jednička asi nebude, pročež nás v tomto dojmu utvrdí "bojová sekvence" Raidena s trapným záporákem. Říkal sem si wtf? a nebylo to rozhodně naposledy, pak už to jen jelo - padouši v ponožkách na hlavě, hrůzné triky, rádoby hláškující postavy, především ten negr "silná ručka", maglajz postav atd. atd. Kdyby to byl film neprznící skvělý MK1 možná bych tomu dal tak 3*, za to jak je to špatný až je to dobrý. Tady sem se ale nesmál a na tvůrce byl jen nasr..., především za to, co udělali z mého oblíbence Lorda Raidena. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)
  • Během filmu nám tvůrci stihli představit dalších 13 postav z videoherní série – Baraka, Jade, Mileena, Noob Saibot, Smoke, Cyrax („Mortal Kombat II“), Ermac, Motaro, Nightwulf, Rain, Sheeva, Sindel („Mortal Kombat III“) a Shinnok („Mortal Kombat IV“). Bojovníci Kabal a Stryker („Mortal Kombat III“) byli pouze zmíněni v jednom z rozhovorů. (Kenoth)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama