Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, Charlize Theron, narozdíl od zdejší pubescentní většiny, co slintá nad jejími fotkami popř. si ho honí u jejích videí, smysl pro humor a sebeironii nepostrádá. Mohlo to být sice ještě o poznání nekorektnější, ale za ten nadhled, humor všeho druhu, ANO i inteligentní, si S. MacFarlane body právem zaslouží. Tenhle netradiční pohled na zkurvenej divokej západ, kdy chlap spořádaně čeká dole v bordelu na svou šukající děvku (pardon dívku) a naopak ženská chlapovi vystřílí na pouti růži resp. kachničku, (na)učí ho střílet, sežene chlast a výživný koláček- nepostradatelné to ingredience při západu slunce, nepostrádá nápad, (ne)vkusně baví a to se počítá! Pokud (romantickou) komedii, tak takovouto, kdykoliv a kdekoliv. Ne nutně na divokém západě. A (děti) nezapomeňte...na pouti se umírá! Palec nahoru za SPOILER návrat do budoucnosti resp. Ch. Lloyda a nespoutaného Djanga resp. J. Foxxe. 80%[Btw, konečně jsem pochopil, proč měl Krakonoš stále po ruce, nejlepší přítelkyni sojku]. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Za dvě parádní camea to nejde nemít rád. Jen je škoda, že Seth MacFarlane podlehl úspěchu Médi, ztratil sebereflexi a obsadil se do hlavní role. Jako komediální režisér je schopný. Jako herec vůbec a v kontrastu s fakt dobrými výkony všech ostatních to vynikne ještě více. Ten chlap fakt nemá charisma. Díky tomu pak těžce nefunguje vážně myšlená romantická linie se skvělou Charlize Theron. Romantika by brzdila tempo i schopnějšímu herci a celé to díky ní působí nevyváženě. V jednu chvíli se smějeme detailnímu záběru na ovčí penis a v druhé máme s vážnym ksichtem konzumovat vztahové pravdy. Všudypřítomné fuckování taky není vtipné a ani se do westernu nehodí. Pořád tam ale dobré vtipy jsou a koukat se na to dá. Jen si MacFarlane musí uvědomit, že každá jeho myšlenka není úplně vtipná, jinak dopadne jak zkrachovalý celebrity, z kterejch si tak rád dělá srandu. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Neměl by jsi řídit koně, když jsi takhle opilý ! '' ----- Poslední dobou je o pořádné komedie nouze. Tahle sice nepatří k těm novějším, přesto zase není tak stará abych od doby jejího vzniku viděl přehršel komediálních snímků u kterých bych se celou dobu minimálně spokojeně tlemil. MacFarlanemu se to skvěle podařilo. U tohohle filmu zapomeňte na všechno co jste doposud o Divokém západu slyšeli nebo četli. Tady uvidíte jeho pravou tvář v celé své jednoduché pravdě a tou je skutečnost, že tam můžete kdykoliv a kdekoliv zhynout jakoukoliv smrtí. A umírá se i na poutích! Všichni herci mi moc sedli a samozřejmě největší radost jsem měl z bohyně Charlize. Ačkoliv jí bídák čas sem tam nadělil už nějakou tu vrásku, přesto je to pořád ta kočka z Listopadové romance nebo Pravidel moštárny. Od těch časů je to moje nejmilejší a nejkrásnější herečka. Proto mně její účast na téhle hodně netradiční záležitosti dost potěšila. Co bych za to dal kdyby se mnou v prérii týden cvičila střelbu ! :-). Je fajn vidět , že i Amanda Seyfried si umí ze sebe dělat srandu a to samé platí o Neesonovi ! Trochu mrzí ta nevyváženost velmi vtipných a inteligentních dialogů a ta fekální stránka. Ještě bych uznal to duelové použití stetsonů, ale ty penisy ovcí... No.. I tak si celkové hodnocení nenechám tímto zkazit a já osobně dávám za 5 kvítků kopretin. Kam, to jistě víte! :-) * * * * * ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná blbina, ktorá by bola fajným 6-dielnych sitcomom. Skvelé cameá (Marveláci s ich našróbovanými cameami Stana Leeho sa môžu učiť), topkový casting a zopár cool vtipov zasadených do odvážne strihnutého antiwesternového sveta, aký sme tu ešte nemali. Na druhú stranu zopár extrémne silených až trapných vtipov, a režijne tak zvládnutých scénok, že by sa hodili skôr do bonusu s nevydarenými zábermi. Akoby mal MacFarlane málo času a ani nerobil opakovačky. Akoby to splácal za týždeň. Tretiu hviezdičku, zvažovanú niekoľko dní, dávam za dobrú náladu filmu. A za Neila Patricka Harrisa, ktorý je z celého filmu najvtipnejší. Samotný MacFarlane ako ťahúň zlyháva. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Pre mňa jedno veľké prekvapenie. Nie je veľa westernových komédií a tie čo sú, tak zvyčajne za moc nestoja." Toto napísal "misterz", a ja nemôžem inak, iba súhlasiť. Ja osobne som sa pár krát fakt slušne zasmial. S hodnotením som na vážkach, no myslím že veľmi silné tri sú lepšie, ako veľmi slabé 4. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • Ve scéně, kdy se střílí na "Runaway slave", se Anna (Charlize Theron) vsadí, že trefí každou vystřelenou kulku. Je slyšet 12 výstřelů, ale cílů je pouze 10. (M1k3k)
  • V scéne, keď Albert a Anna tancujú takzvaný "Barn Dance", vidíme záber na Edwarda (Giovanni Ribisi), ktorý predvádza zvláštnu choreografiu. Ide o odkaz na film Ted (2012), kde Giovanni Ribisi takto tancoval pred TV po tom, ako uniesol Teda. Neskôr túto "choreografiu" zopakoval aj vo filme Ted 2 (2015), kde sa ňou prezradil, keď bol prezlečený za Ninja korytnačku. (manwhosold1)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama