Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob 2

  • USA I Spit on Your Grave 2
Trailer 1

Katie pracuje jako číšnice, ale chtěla by se stát modelkou. Když se dozví o možnosti nafocení castingových fotografií zdarma, neváhá a navštíví studio. To patří třem bratrům, z nichž se jeden rozhodne Katie znásilnit a za pomoci zbylých dvou i zavraždit. Násilníci ale udělají chybu a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat... Katie je mladá číšnice, která pracuje v New Yorku a snaží se stát modelkou. V restauraci se sejde s jednou ženou z modelingové agentury. Ta jí řekne, že by si měla nechat udělat profesionální fotky, aby uspěla. Katie vidí inzerci, která propaguje studio, které profi fotky dělá zdarma. Katie se rozhodne zavolat na inzerovanou nabídku, domluví si schůzku a druhý den dopoledne přijde do studia. Tam jsou tři muži, bratři. Fotograf Ivan ji fotí, ale pak chce něco víc, jinak jí fotky zadarmo nedá. Katie se svléknout nechce a odejde.
Druhý den přijde za Katie domů George, který asistoval u focení. Omlouvá se a dá jí fotky na flash disku. Večer Katie vynese smetí a nezabouchne si dveře. V noci, když spí, se u ní objeví George. Katie je vyděšená a omráčí ho paralyzérem. George ji ale dohoní a v pokoji zbije a sváže.
Volání o pomoc uslyší její soused a kamarád. Když vejde do pokoje, George ho několikrát bodne nožem a zabije ho. Poté Katie znásilní. Pak zavolá bratrovi, aby mu pomohl, protože si uvědomil, co udělal, a neví, co s tím. Na místo přijede jeho bratr Ivan a další bratr Nicolay. Ivan chce zahladit stopy. Společně uklízejí místnost a pak Katie předávkují.
Katie se probudí kdesi ve sklepě, kde je opět znásilňována, tentokrát Nicolayem. Ve sklepě je nahá a připoutaná k trubce. Opět dostane drogy, protože ji chtějí někam převézt. Ty ale tajně vyzvrací, a když ji George chce oblékat a odpoutá ji, praští ho do hlavy a uteče. Na ulici narazí na policisty a ty ji vezmou na stanici. Zjistí, že je v Bulharsku. Na policejní stanici pak přijede žena jménem Anna a tvrdí, že vede azylový dům pro ženy, kterým se stalo něco podobného. Pak Katie veze na americkou ambasádu. Jenže ji odveze zpět do sklepa tří bratrů. Je to jejich matka... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (376)

castor 

všechny recenze uživatele

Poprvé si mladá krásná brunetka vyrazila na venkov, aby se mohla v klidu věnovat práci na nové knize. Také nad klávesnicí je tu a tam potřeba nějaké to rozptýlení, jenže venkovští balíci se s tím moc nepárají a vystrašením to celé pouze začíná. Hromadný sex s partičkou hrubiánů si žádá pořádně bolavou pomstu. Dvojka jede ve stejných šlépějích. Krvavé sekvence už nejsou tak „vyhlazené“, jsou řekněme „špinavější“ a nemají jen šokovat. Vrací se i režisér, jen se z amerického venkova přesuneme do New Yorku, kde chce být jedna slípka další slavnou modelkou. A teď bacha na SPOILERY. Pořízením kvalitnějšího portfolia v ateliéru zvrácených bulharských bratrů to celé jen začíná. Na své si vzápětí přijdou milovníci sado maso praktik a ostřejšího zacházení s ženským tělem i výletů do východní Evropy (jak se do Bulharska pánové s Američankou v bedně dostali, je samozřejmě komickou záhadou). Jemma Dallender je v rámci žánru velmi slušná, tedy zejména v první polovině, která funguje zatraceně dobře. Druhá neamerická půlka už nenabízí moc nápadů, i když se nechutná hovada na hlavní hrdinku valí bez možnosti vydechnout („propadnutí“ do jakési podzemní sítě by si nikdo z nich nevšiml?). Pomsta je slabší, než u jedničky, i když minimálně v jednom případě pánskému publiku nebude nejlíp (jinak členové rodinky vesměs jen fňukají a čekají na ránu). Náběh k jednotlivým likvidacím je navíc velmi prostý (hned ve třech případech nevybouření prasáci jen otrocky následují tu, která má být po smrti), postavy kněze i policisty jsou lehce zbytečné a momenty překvapení (údajná pracovnice azylového domu) vůbec nefungují!! Slabší než jednička, na tři hvězdy to ale spolehlivě má!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal za čtyři, ale "zážitek" z něho celkem rychle vyprchá. Film by se mohl klidně jmenovat I Fuck your Ass 2 a pořád by to bylo to samé, co originál, jen z jiného prostředí. Ale tohle je mi celkem putna. Je to exploiter, a i když jede přesně podle šablony, pořád je na co koukat. Hlavně tedy v první polovině. Tam je veškeré násilí na hlavní a sympatické (!) hrdince opravdu drsné, syrové, takže se chvílemi na to nekouká zrovna příjemně. Jenže to k subžárnu patří a podle názvu čekáte peklo. O to větší škoda, že následná odveta doslova "ztrácí koule" a už není takový masakr, co v původním díle (natož v remaku). Právě kvůli této né zcela brilantní pomstě musim strhnout body. P.S: Hrdinka hezká a řvala opravdu výborně, příště bych však prosil nějakou, která nemá čtyřicet kilo i s tou prochcanou matrací. Díky. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že jednička byla o fous lepší - prostředí a způsoby smrti. I když poslední brutalitka ve stylu vajca ve svěráku, byla hodně nepříjemná a poprvé jsem koukal skrz prsty !! Hlavní postava hezčí, než v jedničce a taky to tady o hodně víc schytala. Moderní Explo pouze pro otrlé. Za mě super, slabších pět *. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu vlastně docela fandil. Beznaděj mladičké holky, utopené v anonymitě velkoměsta, kde ti kolemjdoucí pomůžou maximálně tak obcházením tvé zbídačené mrtvoly, je tu vykreslována solidně. Prostě psycho, depka a masakr, jak by řekl cílový divák. V bulharské epizodě však veškeré ambice zdechnou mnohem rychleji, než zaživa pohřbená modelka - výsledkem je nudné torture porno, které se proti originálu svou samoúčelnost ani nesnaží zakrývat. Vlastně tu nefunguje ani ten vytoužený akt pomsty... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zbytočné rozpisovať sa o deji, pretože všetko ide podľa šablónky - znásilnenie a následná pomsta, pričom to bolo zmáknuté naozaj precízne a v tomto hororovom žánri mi nijaké invencie hľadať netreba a ani po tom netúžim. Hlavná hrdinka presvedčivo dobrá! Páčilo sa mi to o štipku viac ako jednotka, určite nie prostredím (lebo chata pri lesoch ma proste vždy bude brať viac), ale predovšetkým mierou brutality, niektoré scény ma totiž potešili ako už dlho nič (KONEČNE nejaký poriadny masaker!). U mňa sa to zatiaľ s prehľadom zmestí do tohtoročnej TOP 3. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Okrem Spojených štátov prebiehala väčšia časť natáčania aj v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kde je Katie (Jemma Dallender) znásilňována ve svém bytě, se díky chybnému střihu pozice nože vedle ní několikrát mění. Někdy je pod rukou násilníka, někdy vedle ruky a někdy chybí nůž úplně. (masekjc)

Reklama

Reklama