Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Headshot tady, uříznutá ruka támhle .. takhle vaše miláčky z cereálií Nestlé určitě neznáte. Bylo by to perfektní, nebýt té otravné Narutovské animace, tak či tak - Flash je borec, Hal Jordan za pět minut stihl hláškovat líp, než během jednoho celovečerního filmu, Wonder Woman je fucking hot, když se zlobí, Aquaman doesn't suck anymore, Superman hubennější než já, Batman drsnější než Clint Eastwood a kupa dalších drsňáků, jak jste je ještě nikdy neviděli. Tahle comicsárna stojí za to!) 4* ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Flash v alternativní realitě, která sice má (stejně jako předchozí filmy) rating PG-13, ve skutečnosti se však pohybuje už za touto hranicí. A je to samozřejmě dobře: odtínání různých částí těla, průstřely hlav, permanentně chlastající Batman (však má taky proč!) a Superman jako variace na Frankensteinovo monstrum. Celá animovaná série vyniká skvělými nápady, suchými hláškami, nadupanou akcí, takže většinu hraných velkorozpočtových comicsových produkcí strká hravě do kapsy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jak léta plynou, tak si osobně zcela upřímně nedovedu představit, co bych dělal bez každoročních animovaných dávek od DC/Marvelu. Až to dítě ve mně jednou nečekaně zemře bude to šok... Nová týmovka JLA pracuje s totálně úžasným a nápaditým scénářem (konečně na jiné reality došlo!), ke konci však překvapivě mírně ztrácí dech. Ale jen trochu. Go, Flash, go! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pro mě tento film byl prvním animovaným filmem o Lize spravedlivých.Přijde mi,že na tyto americké animované filmečky o superhrdinech mám trochu slabost.Jay Oliva mě už nadchl druhým dílem Návratu Temného rytíře,ale Liga byla o trochu slabší.Je zde daleko více superhrdinů,ale v celkovém součtu mě to tolik nezaujalo jako před chvíli zmíněný film o Batmanovi.Film byl převážně soustředěn na Flashe,s čímž jsem problém neměl.Český dabing byl skvělý.Možná se podívám na další díly této ságy.Za mě dávám 75% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama