Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (440)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad se povyšuji nad ostatní a tak své orgasmy nenatáčím ani neposílám do virtuálního prostoru. Možná až na sklonku života, kdy mé tělo trochu ztratí na síle a nebude potřebovat sedm výstřiků denně s nejméně devíti partnerkami, tak si najdu nějakou schopnou režisérku, kameramanku, osvětlovačku i klapku a společně vytvoříme porno verzi divokých snů maxipsa Fíka. Do té doby budu pouze konstatovat to, že honění záznamu tříhodinového sexu mělo být mnohem zábavnější, něco málo z toho sexu mohlo být vidět a ta reklama na iPad neměla tak třískat do očí. Jinak však samá pozitiva a sociální jistoty, jak už to u mne s Cameron v posteli prostě bývá. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak v jedné větě popsat tento film? Olbřímí reklama na produkty značky Apple s vyhořelou "herečkou" Cameron Diaz která už očividně ztratila i poslední špetku soudnosti, totálně trapné gagy a vtipy o ničem a v neposlední řadě naprosté nepochopení nad účastí herce Jasona Segela, který jen křečovitě omílá své grimasy a pózy tak dobře známé z HIMYM. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy litoval tak moc toho času který jsem vynaložil na sledování nějakého filmu. Naprosto zbytečná, nudná a trapná záležitost, která snad potěší jen ty, kteří nemají ani páru o tom co je to kvalitní komedie, a těch posledních pár fanoušků "herečky" Cameron Diaz. PS: Ne vážně, měla by s tím "herectvím" už seknout. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $38,543,473Tržby Celosvetovo $126,069,509Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchová výplachovka z vyprchanou Cameron Diaz /15%/ ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Aktuálně mám smartphone od čínský firmy Huawei a jsem s ním děsně nespokojenej. Kromě toho, že se seká a baterie nevydrží, je celkově dost pomalej. Můj další rozhodně od Huawei nebude. A nebude to ani iPhone, jak by si tvůrci týhle hodinu a půl dlouhý reklamy na Apple přáli. Jako mně product placement v zásadě nevadí. Ať jsou ve filmech klidně záběry na to, jak akční hrdina pije na baru lahváč Heineken nebo si trosečník hraje na opuštěným ostrově s míčem Wilson, pokud to není nijak rušivé, tak prosím. Ale tady je slovo iPad použitý snad 6x za minutu, maximálně občas řízlý slovíčkem iCloud nebo dalším záběrem na notebook s ukousnutým jablkem. Ježiš, to mě tak sralo. A tenhle výplach je téměř jediný, co jsem si ze zhlídnutí tohodle "filmu" odnesl. Pak si pamatuju možná tak, jak šňupe Cameron Diaz kokain a scénu s Jackem Blackem, která byla snad nejtrapnější s ním kdy natočená. Unfunny romantic comedy/commercial ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět případ, který se poslední dobou opakuje u řady komedií z americké produkce - trailer naláká na úplně úžasný film, ale ve skutečnosti, to, co v něm bylo, bylo to jediné úžasné z celého filmu a zbytek stál za starou belu. Např. si vzpomenu Ted nebo Neighbors, i když tyhle byly aspoň na ty 3*. Tohle byla jedna dlouhá nezáživná podívaná na nahou prdelku Diazky a nahý zadek Jasona s asi dvěma dobrými místy jako když se vloupali do centrály youporn. 1,5* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jason Segal a Cameron Diaz si spoločne zahrali aj v predošlom Kasdanovom filme Mrcha učiteľka (2011). Naopak s Jackom Blackom spolupracoval režisér na komédii Orange County (2002). (ywo666)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama