Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (440)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je jednoducho povedané totálny výplach mozgu, kde po dopozeraní som nadobudol obavu, či som neosprostel. Hrozná komédia, hrozný výber hercov do scenára, ktorý nie je dobrý dokopy na nič a nekonečné množství product placementu, že to bolo nervy drásajúce. Sledovanie tohoto filmu úprimne bolelo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Kate Angelo, Jason Segel, Nicholas Stoller | Hudba: Michael Andrews | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Media Rights Capital, Lstar Capital, Escape Artists | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 126,1 milióna $ | Ocenenia: - || Takže v prvom rade: Čo na tom stálo 40 mega? Zadruhé: Prečo sa to tvári ako 95 minútová reklama na iPad, keď Apple nie je sponzorom filmu? 2 hviezdy len preto, pretože v pasáži, kde je naháňačka so psom, som sa dusil smiechom. A inak trpel 75 minút. 30% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když mají děti mimo barák, chtějí si zasouložit a nevědí, co s jazykem, a vlastně obecně netuší, jak TO udělat, tak nejen tehdy si uvědomíme, že je něco špatně. Zatoulané choulostivé video už tu párkrát bylo, jenže hlavní hrdina ho pro tentokrát omylem dá přátelům, tchýni, budoucímu šéfovi své ženy a zřejmě i pošťákovi. Reklama na iPad bije do očí, tahle mašina je, jak se zdá, nezničitelná, stejně jako vymydlený charakter hlavní hrdinky (a vlastně i jejího šášulovitého manžela), kteří si to dali před kamerou a teď mají celou stopáž na to, aby nahrávku zničili. Proč ne, když by u toho byly cyničtí, vtipní, vynalézaví. Nejsou. Já bych to teda udělal tak, že bych to dotyčným normálně bez okolků řekl – hele, stalo se tohle, potřebuju svůj/tvůj iPad. Film o sexu, který sexy není, figurky, které se do paměti nijak nevryjí, vtip, kterého je tak málo, potenciál, který zůstal kdesi na podlaze s nápady.. Ještě, že jsou oba hlavní hrdinové přirození a docela ovládají komediální timing i fyzické herectví. Jinak by to byl docela velký průšvih. Takhle se to na ty tři hvězdy horko těžko vyškrábe. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $38,543,473Tržby Celosvetovo $126,069,509Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ povrchová výplachovka z vyprchanou Cameron Diaz /15%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)

Reklama

Reklama