Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ať to vezmu z jakékoliv strany, tak mě to zklamalo! Nápad super, ale provedení, opravdu špatné. Měla to být crazy bláznivá komedie, jak se ústřední dvojice snaží za každou cenu dostat zpět svoji Sex Tape a díky tomu zažijí neuvěřitelně ztřeštěné situace, ale to se stalo pouze v haciendě šéfa Cameron Diaz, když si dala lajnu koksu, zatímco Segel bojoval na život a na smrt se psem. Ale to bylo tak celé. Jinak je to dosti nudné a nezáživné. Musím zatleskat těm, co dělají trailery, protože ten mě na tento film velmi navnadil, ale skutek utek a Sex Tape je podprůměrnou záležitostí. A Jason Segel mi zrovna nebyl moc sympatický... ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jestli v týhle nepovedený reklamě na Jablíčko chtěli výrobci říct, že ty jejich Aj produkty mají tak dva vtipný momenty, ale jinak to hrají pouze na to, že jsou na svůj věk docela sexy, ovšem hlavně naprosto zbytečný a nudný, tak smekám. Prázdný, vyhajpovaný, předražený nic. Ještě je tu možnost, že jsem nepochopil skryté kouzlo iOS... ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi námi, vkusnými a rozumnými lidmi, se bohužel pořád najde spousta kokotů, co jsou schopni vypružit pětadvacet litrů za mobil, který umí némlich to samé, ne-li míň, jako telefon za deset. Ten levnější k tomu bývá vesměs i rychlejší, daleko hezčí, kompatibilnější a dokonce si do něj člověk může sám nahrát i mnoho roztomile zcizených, pěkně drahých aplikací, aniž by jej výrobce přístroje někam naprášil a ten vergl mu bloknul. A proč se vlastně dobrovolně chovají tak „rentabilně“? Inu, je to v devadesáti procentech případů zejména proto, aby je komunita kokotů neprohlásila za ještě větší kokoty a nevyobcovala, protože nesdělují co hodinu své statusy do nevkusného, nahryznutého jabka. Ale svůj k svému, chce-li být někdo za každou cenu kokotem, proč mu to nedopřát, že? Navíc si díky jejich kokotismu může Štefan Práce klidně dovolit přistavět k hrobce krytý bazén se solárkem. Nevím proč, ale moc mu nezávidím. Těch patnáct litrů rozdílu však má jeden velmi nepříjemný marginální efekt! To nahnilé padanče bezdůvodně enormně bohatne a může si pak dovolit točit zhýrale nákladné dvouhodinové reklamy natolik pičoidní, že nad nimi musí nutně zaplakat i certifikovaný debil. Nic netušící soudný telefonista, který je aut, protože si spočítal, že když si koupí naprosto skvělý, rychlejší a krásnější mobil jiného výrobce, bude na něj sice komunita kokotů shlížet spatra, ale zato mu zbyde nějakých patnáct papírů na pořízení přízně žen, popřípadě mužů, si to pak bezelstně pustí s tím, že se jedná o nějakou sexy taškařici. Načež je mu do xichtu brutálně naservírována ultratrapná píár kokotmédie neomalených zkurvenců, u níž má co dělat, aby si nehodil kosu na své šestipalcové Hátecéčko. Ultimativní svinstvo, které vřele doporučuji výhradně majitelům iOS a jejich kokotímu klubíku. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Oh, zlato, náš sex je tak nudný. Pojď, natočíme se na kameru. Ehm, tak jo. Takhle to začlo a skončilo to rádobyveselou americkou pátračkou o tom, kdo všechno ty dva rozpustilý naháče viděl. Já jsem ráda, že jsem z pásky samotné viděla jen kousek, přestože celý film Sex Tape směřuje k tomu, jak rozputile veselá ta páska je. K nejlepším scénám pak patří rozhodně ty, ve kterých vystupuje ten roztomilý chlupáč (a tím nemyslím Jasona Segela). Film jsem dokoukala snad napotřetí, takže víc jak dvě tomu nedám a Cameron Diaz by měla vzít roli v nějakém artu, protože na tyhle blbiny je už stará. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Jason Segal a Cameron Diaz si spoločne zahrali aj v predošlom Kasdanovom filme Mrcha učiteľka (2011). Naopak s Jackom Blackom spolupracoval režisér na komédii Orange County (2002). (ywo666)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)

Reklama

Reklama