Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

salalala 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrná komedie bohužel zásadně doplácí na to, že nevtipně a neinvenčně omílá otřepané téma dokola a brzy nemá co nabídnout. Příběh je silně nevyrovnaný, protože v úvodu se snaží být jakousi vztahovou tragikomedií, aby posléze přešel v klasickou přisprostlou komedii, což se mu tak úplně nedaří a ke konci se opět vrátil k tragikomedii. Kasdan bohužel dělá, co může, jenže těm málo vtipným momentům, které tu jsou, chybí lepší načasování a hlavně nějaké (alespoň malé) překvapení. V průměrných vodách to jakž takž drží ústřední dvojka Jason Segel - Cameron Diaz, mezi kterou to částečně jiskří, i když je fakt, že zejména na Diaz je už věk vidět, ale sexy svým způsobem pořád je. Bod navíc i kvůli tomu, že se z ní tvůrce nepokouší dělat sexsymbol pro mladé. Jinak tu toho moc k chválení není - tempo je dost kolísavé, vtipů pomálu, ale naštěstí nejsou úplně trapné, jen zkrátka předvídatelné. Vysloveně potěší větší cameo Jacka Blacka, který uvadající děj dost oživí a ještě to vytáhne na průměr. Základem ale je, že divák nesmí moc přemýšlet, protože nesmyslů je tu hodně a zejména scéna se psem je opravdu dost nepovedená. S odřenýma ušima průměr. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když mají děti mimo barák, chtějí si zasouložit a nevědí, co s jazykem, a vlastně obecně netuší, jak TO udělat, tak nejen tehdy si uvědomíme, že je něco špatně. Zatoulané choulostivé video už tu párkrát bylo, jenže hlavní hrdina ho pro tentokrát omylem dá přátelům, tchýni, budoucímu šéfovi své ženy a zřejmě i pošťákovi. Reklama na iPad bije do očí, tahle mašina je, jak se zdá, nezničitelná, stejně jako vymydlený charakter hlavní hrdinky (a vlastně i jejího šášulovitého manžela), kteří si to dali před kamerou a teď mají celou stopáž na to, aby nahrávku zničili. Proč ne, když by u toho byly cyničtí, vtipní, vynalézaví. Nejsou. Já bych to teda udělal tak, že bych to dotyčným normálně bez okolků řekl – hele, stalo se tohle, potřebuju svůj/tvůj iPad. Film o sexu, který sexy není, figurky, které se do paměti nijak nevryjí, vtip, kterého je tak málo, potenciál, který zůstal kdesi na podlaze s nápady.. Ještě, že jsou oba hlavní hrdinové přirození a docela ovládají komediální timing i fyzické herectví. Jinak by to byl docela velký průšvih. Takhle se to na ty tři hvězdy horko těžko vyškrábe. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pozerateľná, aj keď miestami totálny kŕčovitá a predvídateľná sprostosť, ktorá sa viac ako komédia javí ako zaplatená príučka pre neukojené a hi-techovsky analfabetické manželské alebo milenecké páry, ktoré netušia aké dôsledky môže mať nerozvážne natáčanie sprostých nahotiniek. A zdá sa, že najviac problémov s tým majú jabĺčkari, ktorým by som tento film dával ako present ku každému produktu. 55%. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jestli v týhle nepovedený reklamě na Jablíčko chtěli výrobci říct, že ty jejich Aj produkty mají tak dva vtipný momenty, ale jinak to hrají pouze na to, že jsou na svůj věk docela sexy, ovšem hlavně naprosto zbytečný a nudný, tak smekám. Prázdný, vyhajpovaný, předražený nic. Ještě je tu možnost, že jsem nepochopil skryté kouzlo iOS... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ariel Hakuna Matata. Vtipy sú hviezdne! Segel a Stoller vedia vypotiť naozaj hviezdne situácie a poriadne ich vypointovať. Celá scéna v dome Roba Loweho, je najlepšia časť celého filmu. Poteší úloha u mňa výborných vedlajšákov Corddryho a Kemper. A čo sa týka Segela, ten bol vždy sympoš a Diazová vyzerá na svoj vek naozaj úžasne. Jej zadok a nohy a bradavky.... ako minimálne za toto filmu dáte nejakú tú hviezdu navyše. Problém je v dramatizácií a v príbehovej línií. Všetko to pôsobí ako skeče pozliepané na seba, stojace na veľmi prostoduchej zápletke. Tá ku koncu ( ako obvykle) prestáva byť funkčná a začína byť skôr otravnou. Rovnaké je to aj s tempom filmu. To je dakedy rýchle, inokedy neuveriteľne ťažkopádne. A tento kontrast vytváral hluché miesta, aj keď sa im snažili tvorcovia vyhnúť. Charaktery majú len hlavný hrdinovia. Ostatný sú tam len do počtu. V konečnom dôsledku je akákoľvek komédia s Jasonom Batemanon vtipnejšia, trefnejšia a príbehovo a žánrovo zmysluplnejšia. Ale oproti iným brakom som sa na tomto naozaj niekoľko krát fantasticky zasmial. Možno trocha nadhodnotené, ale bavil som sa. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)
  • Nicholas Stoller měl obsadit křeslo režiséra, ale později musel odstoupit kvůli nabitému kalendáři. (Cheeker)

Reklama

Reklama