Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pohodovým Adámkem v hlavní roli. Rozhodně nedoporučuji mít přehnaná očekávání, neboť komedie nevyniká vůbec ničím. Pevně se drží zaběhnutého schématu a vy přesně víte co čekat. Nepřekvapí vůbec ničím. Začátek je celkem roztahaný a minimálně zábavný. Samotný pobyt v Africe je lepší a prostředí je nádherné. Především tančící negr Terry Crews se svojí negerskou crew nemají chybu. Na můj vkus tlačí film více než bych chtěl na vážnou strunu a dost se odvrací od Sandlerovských bláznivin, které já osobně mám raději, a které poslední dobou Adama více provázejí. Pár vtípkům se stejně zasmát dá a filmu vládne super pohodová atmosféra. Nenajdete sice jediný moment, pro který se vám podaří film zapamatovat na delší dobu, ale o to tvůrcům zřejmě ani nešlo. U mě dobrý. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ondro mal pravdu, že po trafke, dám tomuto Sandlerovi vysoké hodnotenie. Ja som mal pravdu tiež, bola to sračka. Iná než som čakal, taká tá pozitívna, pohodová sračka, nebál by som sa až použiť zdrobneniny. Minimum fekalizmu, Drew ňuňu, Wesley Crews (trafka) .. Sandler s Coracim zabodovali, navodili mi dobrú náladu a z rodinného filmu nemám ani chuť vracať. Našli mieru ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Clare Sera, Ivan Menchell | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Happy Madison, Gulfstream Pictures, Karz Entertainment | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 126,8 miliónov $ | Ocenenia: - || Má to svoje svetlé chvýle, tak isto ako fakt, že si ďalšiu Sandlerovku už na vlastnú zodpovednosť nepustím. Jedine v prípade, že o nej búdú všetci spievať oslavné ódy. A to asi veru nehrozí. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)
  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)
  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)

Reklama

Reklama