Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle shit nestačí prosté označení béčko, céčko či déčko. K popisu téhle televizní žumpy totiž nestačí celá abeceda. Takže buď honem rychle utíkejte pryč, nebo se vybavte nejméně jednou basou piv. Bez dostatečného množství alkoholu či jiných omamných látek totiž hrozí poškození mozku a znesvěcení vašeho filmového vkusu. ()

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia zlatí, no čo vám budem hovoriť. Hnoj 1. kategórie. Tomuto humusu môže konkurovať naozaj už iba Piraňa. Už od čias Beverly Hills sa mi zdal Ian Ziering nejaký pošahaný, ale tým, že prijal úlohu v tomto "filmovom klenote", tak to je už naozaj na tabletky. Niektoré filmy by mali zamknúť do titánovej škatule na dvanásť západov a hodiť do tej pekelnej diery, čo vraj našli kdesi v Kazachstane, nech sa na ne čím skôr zabudne. Najviac ľutujem toho, že som stratil 86 minút môjho drahocenného voľného času sledovaním tohto výplachu. Asi si idem v tichosti poplakať. 5/100 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednou za uherský rok se stane, že mám prostě chuť se podívat na nějakou od prvního pohledu jasnou stupidní cypovinu a žádná společnost nevyrábí podobné "skvosty" v tak velkém měřítku jako Asylum. Takže jsem si takhle náhodně vybral Žralokonádo, u kterého jsem viděl v obsazení známé tváře a šlo se na věc. U takových filmů je právě dobré to, že člověka spíše překvapí než zklamou, protože se u nich počítá s faktem, že to prostě nebude žádný oscarový velkofilm s vysokým rozpočtem, solidním scénářem a výbornými herci. A právě takové je Žralokonádo - hloupá a nejapně natočená chujovina s mizernými efekty, děsným scénářem a nemožnými herci. Nicméně odpad! tomu dát nechci, jelikož jsem se u toho párkrát zasmál, byť šlo spíše u takový ten ironický než upřímný smích. U Žralokonáda chápu jakékoli hodnocení, jelikož je to film pro široké sprektrum diváků, kteří se na něj dívají z různých důvodů, od nudy přes recesi až k obdivu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'm gonna need a bigger…vomit bag! Téměř hodinu a půl trvající plot hole, ve kterém paryby unáší povětrnostní vlivy, ale já nebyl unešen vůbec. Zatímco barovou stoličkou ozbrojený John Heard pochopil, kdy odejít, novodobý Jonáš Ziering vydržel až do konce. Není se co divit, po zkušenostech s čelistmi Tori Spelling už tohle byla brnkačka. Ovšem bacha na šestku..! Apropo, kdo zhlédnul všechny díly má můj bezmezný obdiv, ale zároveň by se měl zamyslet nad svým marnotratným přístupem k času.. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen se slovy, že je to hrozná hovadina. Nicméně, proč se nepřesvědčit, že?! Tak jsem na to koukl. Pustil jsem si to samozřejmě večer, abych se hrozně bál. A že bylo čeho! Digitální žraloci mají potenciál vyděsit i toho nejvášnivějšího hororového fandu. Ďábelské efekty si dovolím úplně opomenout, protože nikdo na světě si nemohl určitě myslet, že by za něco stály. Možná tedy člověka občas lehce rozhodí, že zničená budova vypadá nějak a asi za 27 vteřin úplně jinak. Či další podobné "maličkosti". Proč bych se snažil vší silou nacpat do filmu efekty, které zcela evidentně udělat nezvládnu. Dost si mi líbila třeba scénka s jedoucím autem, které zcela evidentně stálo a byla na něj lita voda. Okna byla samozřejmě absolutně zamlžená, aby někdo náhodou nenabral podezření na něco, co bylo stejně zřejmé - tedy to, že auto stálo. Takových taškařic je snímek plný. Absolutním filmařským vrcholem snímku je závěr, ve kterém hlavní borec neudělá nic menšího, že pozorujíc žraloka, u kterého asi minutu vidí kam letí, v poslední vteřině tedy nastartuje na brnk motorovou pilu a dvoumetrovým skokem mu skočí do tlamy. Člověka asi nepřekvapí, že to samozřejmě frajer přežije, ale asi jen málokdo by čekal, že ze žraloka vyleze i jedna slečna, kterou žralok sežral dříve. Samozřejmě živá a zdravá. Městem v tu dobu poletovaly stovky tisíc žraloků. Tomu se říká náhoda! Opravdu, dlouho jsem neviděl tak krásný, strašidelný a napínavý horor a určitě si nenechám ujít pokračování! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama