Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (Cinemart)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alvin a Chipmunkové počtvrté? To, těšil jsem se akorát na Jasona Leeho, který zde byl ovšem minimálně. Celé je to o to... no vlastně pořád o tom samé. Trojice něco provede, zametá to, aby to nakonec skončilo tak, že je všechno vlastně v pohodě a všichni se milují. Tohle už mě nebaví. Ani ta hudební stránka už nefunguje. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí na tento diel Chipmunkov frfle, no mne sa to zdalo minimálne porovnateľné s jednotkou a dvojkou a určite lepšie ako trojka. Je tu veľa gagov, šialených nápadov a humoru. Hlavne zo začiatku, keď si ešte všetci aj s ich novým bratom robili zle. Ale zábava nepoľaví ani neskôr, najviac od bodu čo sa do deja pripletie šialený letový kontrolór. Navyše je tu aj obstojná hudba a dej, ktorý nenudí. Je pravda, že je to najmä pre deti, čoho dôkazom sú aj tie moje, ktoré sa pritom doslova vyžívali a za dva dni si to pustili aj 5x. Ale dospelí si navrch môžu užiť ďalšiu zábavu pri pohľade na svoje spokojné decká. 80/100 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co bysme pro ty naše ratolesti nevytrpěli, že?Viděl sem jenom první díl a ten šel přežít a jinak tomu není ani u posledního dílu.Díky bohu sem člověk, co si dokáže v duchu mlít něco vo prdeli, popíjet třetinkového Heinekena za kterého chtějí v Cinema City pade a držet hubu.Aspoň mi to občas připomělo Chipa a Dalea a některé vtipy se i povedly.Občas sem se zasmál a v nepochopitelně narvaném kině sem mezi ostatními naštěstí příliš nevyčníval a můj smích se ukryl v kině plném rozeřvaných harantů.Prcek byl štastný a my se ženou si pak udělali radost kyblíkem sraček z KFC.Prostě parádní rodinná neděle.50%. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Štvrtý diel Chipmunkov v podobnom duchu ako tie predošlé, ale musím uznať, že spolu s jednotkou je toto asi najlepšie z tejto série. Odľahčené, milé s novým nápadom a aj napriek tomu, že mi tí malí zmrdi opäť išli na nervy, dalo sa na to celkom pozerať. Nevidím ale žiadny zmysel v nejakých ďalších pokračovaniach. 55 % ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Rovnou říkám že nejsem příznivcem této série a normálně bych si toto nepustil doma ani na TV. Bohužel můj syn byl jiného názoru a tak jsme vyrazili do kina. Alvin a Chipmunkové neurazí, mají pár dobrých scén, ale i pár, které by se mohli vynechat. Jesse McCartney zde hrajícího Theodora mě někdy připomínal Kotka a Chipmunčice mluvící slovenky byli strašné. Škoda, že ve filmu nebyl daný taneček na sporťácích co bylo v traileru, ale byl tam záběr na auta jen několik málo vteřin. Pokud hodnotím jak se k tomu měl syn, tak bych řekl, že ho to asi bavilo nejméně co v kině zatím byl ( cca 10x ). Takže tak asi. Díky tomu, že jsem počítal, že to nebude pecka mi film ani tak nevadil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)
  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)

Reklama

Reklama