Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

genetique 

všechny recenze uživatele

Po úspechu jednotky som sa bál, že na podruhé to už nebude ono, ale prekvapujúco sa podarilo týmto trom stroskotancom udrieť na moju bránicu skoro rovnako tvrdo ako pred troma rokmi. Rovnako ako v sérii 'Hangover', aj tu tvorcovia naplno využívajú podporu a silu vedľajších roličiek, ktorých charaktery boli miestami údernejšie ako ústredná trojica. Dovolím si tvrdiť, že Foxx, Spacey a Aniston vytiahli tento film z priemernej šarády na úroveň kvalitnejších tohtoročných komédií. Niekedy som mal dokonca pocit, že sa dej a scenár viac sústredil na samostatné scénky, ktoré si toto trio vždy ukradlo pre seba. Ostatne je treba podotknúť, že z celého filmu išla neskutočná pohoda, bolo cítiť improvizáciu a to aj zo strany réžie. Oceňujem neslušný slovník a odlišný prístup od prvého filmu a tak divák nemá pocit, že to celé bolo len opísané cez kopirák. 80%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Ak bola jednotka dobre natočená hlúposť, dvojka je potom hlúposť na druhú, rovnako dobre natočená. Vzhladom na absurdnosť celej story číslo dva sa podarilo zopakovať a udržať pozitívny a dobrý divácky efekt. Zábava, dobré tempo a fajn komediálny rozmer. V súčasnosti sa komédie ťažšie obhajujú, tu to vyšlo. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Když se tak rozhlížím po zdejších hodnoceních, říkám si, že se na některých projekcích musely rozdávat tripy po kilech, anebo místo dvojky pustili jedničku. Já totiž viděl jenom zoufale debilní chumel scén, ve kterých se 90 procent vyskytovali idioti, které Chris Pine bohužel po 10 minutách nezabil. Což mě dost sejří, protože jedničku jsem si užil dost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O třídu horší jak jednička, ale pořád hodně slušná zábava. Tahle trojka blbů mě jednoduše baví a oceňuji, že se tvůrci nesnažili kopírovat dějovou šablonu jedničky, ale přinesli nový poměrně originální příběh. byť jsem měl pocit, že z takto absurdních situací mohli vytěžit ještě mnohem, mnohem víc. Postava Jennifer Aniston ani tentokrát neměla chybu, její scény patří k vrcholným momentům filmu. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Natáčelo se v Burbanku v americkém státě Kalifornia od 27.9.2013 do 6.2014. (Terva)
  • Kvůli erotickým scénám a vulgárnímu jazyku dostal film klasifikaci R, tedy mládež do 16 let smí na film pouze s doprovodem. (jenik71)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama