Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hudebně mi to sice nic moc neříká, těšil jsem se na to hlavně kvůli Anně Kendrick, ale tu hodinku a půl jsem si celkem užil díky sympatickému obsazení a hodně příjemnému humoru. Jen škoda, že je film příběhově až tak moc předvídatelný a v závěru trochu useklý. Vesměs jde o koncentrát všemožných hudebně/tanečně soutěžních filmů - tentokrát v prostředí vysoké školy. Nutno však podotknout, že koncentrát povedený a hlavně zábavný. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z velkého průseru se vyklubal maličký průser. Možná to je tím vínem, ale když si představím, jak Ladíme! mohlo dopadnout a jak dopadlo, docela se raduju. Samozřejmě je tomuhle hudebně-kampus-university-TEENAGE pseudožánru lepší se vyhnout, ale jsou horší věci ve filmotékách, a některá hudební čísla Troublemakerů docela bavila. Jenom to tvůrci nemuseli brát tak vážně a měli přidat pár frků pro necílovou skupinu. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Teenagerská oddychovka v hlavní roli s nesourodou dívčí kapelou, která usiluje o vítězství na studentské hudební soutěži. Pár vtípků utrousí tlusťoška Amy, holky předvedou pár dobře secvičených vystoupení, jinak se jedná o vcelku banální příběh s očekávaným vývojem, takže nečekejte zázraky, ale koukatelné to je. Mě to v tomto ohledu notně zpříjemnila účast Anny Kendrick, na kterou se koukám rád a prokázala, že umí i zpívat. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působí dojmem "pojďme rychle natočit accapella muzikál pro teenagery, dokud je ještě Glee v televizi = dokud to děcka ještě žerou". Avšak z nějakého zvláštního důvodu to funguje. Romantická část příběhu není přeslazená ani nepůsobí zbytečně natáhnutá, accapella songy nenudí a občas Vás donutí si i zanotovat, electro remixy soundtracku jsou naprosto perfektní, a kdyby nebylo hodně zbytečných (doslova) zvracících pasáží, snad bych Pitch Perfect dala i hvězdiček pět. Jednoznačně nejvyvedenější komedie těchto Vánoc! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od tohoto filmu neočekával, říkal jsem si, že to bude nějaká přiblblá komedie z teenagerského prostředí. Tak zase tak moc jsem se nespletl, ale popravdě, bylo toho přece jenom víc a film mě, chvílemi i proti mojí vůli, zaujal. Dostal jsem místy celkem slušnou komedii, které vévodí především skvělá hudební stránka. I když Anně Kendrick tu její zapálenou DJku nějak nevěřím, stejně jí zahrála obstojně a místy jsem si říkal, že vážně asi ví, o čem mluví. Takže mě nakonec přesvědčila, ale stejně si myslím, že za to může ten její kukuč, který se mi prostě líbí. Tahle holka je vážně pěkná, ale ne úplně tím hollywoodským způsobem. Má v sobě něco nevinného, což bylo v tomhle filmu postaveno na hlavu a vyznělo to dobře. Není to přímo zlá holka, ale má k ní docela blízko. Ostatní postavičky jsou klasicky karikaturami, stejně jako celá film. Máme tu holčičí vokální skupinu proti chlapecké. Boyband to vede, jsou oblíbení, holky jsou křečovité a zastaralé. Jenže pak přijde nová krev, holka, která hudbě rozumí a chce do toho dát trochu nové šťávy. Jestli se jí to podaří, to je otázka, stejně jako zda se jí podaří najít si lásku. Romantická linie je zde naprosto zbytečná a také neuvěřitelná. Kdyby se vynechala, je to mnohem lepší. Takhle ale má pořád film to nejsilnější, a to je zpěv. Jsou tu povedené vokální covery skvělých songů, moderních i starších, které vás chytí za ucho a možná sem tam i za srdce. Nechtějte od každého filmu něco, co vám promlouvá do duše, protože tohle by vás mohlo jednoduše pobavit. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/little-ashes-nezapomen-na-me-butter.html ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Postava Gail bola pôvodne písaná pre Kristen Wiig, no tá ju kvôli nabitému diáru musela odmietnuť. Nakoniec ju vzala Elizabeth Banks, ktorá je aj producentkou filmu. (Sufferer)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama