Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po pilote. Jednu hviezdicku davam za formu, ktoru dokazali okopirovat na 100%. Bohuzial skutocne vtipny humor tu chýba uplne a vysledok je neskutocne nudny a nezazivny. Neviem ci je to viac vina scenara alebo nevyraznych hercov, ale nakoniec mi je to uplne jedno. Radsej si znova pustim americku verziu ako tento nepodarok. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. O tom není pochyb. Pokus o napodobení toho pravého kvalitního britského Kanclu se ale docela zdařil. A i přes to, že to byla hodně velká trapárna jsem si to nečekaně užil a je fakt, že jsem se bavil. Václav Kopta je hlavním tahounem a má nesmírný charakter. Narazil jsem na to zcela náhodou a byl jsem naprosto příjemně překvapen. 70% Uvidíme, jak se udrží dále. ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatný. Aby taky ne, když je to komplet zkopírovanej geniální UK originál prakticky beze změn, až na pár vtipů přizpůsobenejch českýmu prostředí. Každopádně, tenhle Kancl (respektive pár hlavních postav) sice působí malinko víc uvěřitelněji než ten původní, ale o to míň je zase vtipnější, a jde to samozřejmě i ruku v ruce s hereckými talenty. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem příjemně překvapilo a celkem pravidelně jsem se u toho i bavil. Jediné co nechápu, proč to byly někdy až doslovné přepisy scénářů první britské série.Pokud bude další série, bral bych víc vlastních nápadů a děje. To to co tam bylo, se určitě povedlo (viz chlapík s "meníčky"). ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nepovedený projekt České televize. Roztěkaná kamera, podivné vyprávění, pohledy do kamery, nehumorný humor. Kdo nemá dost pracovních problémů přes týden, může se dorazit ještě večer při sledování tohoto paskvilu. Doufám, že 6. dílem tohle trápení skončí. Opravdu velké zklamání. Bohužel nelze hodnotit jinak než odpadem. ČT by mohla raději zopakovat některá hodnotná díla natočená v minulosti, kterým zatím věnuje pouze vysílací čas jedenkrát týdně v neděli kolem půlnoci na ČT artu. Jenže to by ty TV filmy musela čistit, nebo nedejbůh ořezávat z formátu 4:3 na současný moderní formát, aby byly pro současné zhýčkané diváky stravitelné. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama