Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo, na romantiky se nedívám běžně, ale tohle bylo trochu originální, trochu realistické, trochu zábavné, byla tam Alison a překvapivě mi ani nelezl na nervy Sudeikis, spíš tam tak nějak i zapadal. A taky jsem se v těch dvou trochu našel, takže za mě spokojenost, na romantiku velmi použitelné. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia zo " skutočného" života. A znova bez originality. Len mi to lezie na nervy. Máme tu teplú BFF etnického BFF a dvoch sympatických a vtipných ľudí, ktorí idú do nezaujímavých a deštrukčných vzťahov. Celé opletanice okolo toho s kým byť a prečo a ako odpustiť tomu kto mi ublížil a u koho si vytvoriť emocionálne puto mi naozaj dáva ako divákovi zabrať. Nezaujíma ma to a trochu ma mrzí že môj obľúbenej Sudeikis hrá v tejto Indie tramédií takého neznesiteľného týpka nad vecou. Veľmi nefunkčné v princípoch čohokoľvek romantického, alebo komediálneho. Radšej si dám poctivú neprekvapivú žánrovku, než aby som sa nechal poúčať od amerických filmárov ako fungujú vzťahy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie. Má všecky negativa svého žánru, ale její výhodou je, že dialogy jsou v rámci žánru debilní jen minimálně. Místy docela dobré situace, některé věci je zas lépe přejít bez povšimnutí. Celkově ale docela příjemný film, který sice není nutno vidět podruhé, ale nudou jsem rozhodně nezíval. Amanda Peet vypadá na svoje roky velmi dobře. Jason Sudeikis mi obvykle vadí, ale tady ho režisérka udržela v rámci vkusu. 70% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Milenci těch druhých jsou přehlídkou všech možných klišé, která Vás v žánru romantických komedií napadnou, ale co naplat když ono to prostě výborně funguje. Ústřední dvojice Sudeikis - Brie je dostatečně sympatická a společná chemie funguje výborně. Je zhruba jasné, jak všechno bude probíhat a také jak všechno skončí, ale i tak dokáží tvůrci určitými situacemi překvapit a rozesmát Vás. Prototyp kvalitní romantické komedie, která nepřichází s ničím novým, ale své si plní na jedničku. V rámci žánru nelze než doporučit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama