Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již jsem minul životní období, ve kterém byl sex nejdůležitější věcí na světě, ale ještě si na něj vzpomínám. Proto mne celkem bavilo sledovat tápání dvou zbloudilých duší, ve kterém, a to mne skutečně mrzí, byl tím zajímavějším tvorem chlap. Hodně mne totiž zaujala Jakeova teorie o tom, že zasouvat do něčeho je úžasné, ale nechat do sebe něco zasouvat je hnusné. I další jeho teorie byly poměrně zábavné, ale co s tím, když na druhé straně stála (seděla, ležela, hekala) ukrutně nesympatická Lainey. Té jsem snad i přál získat onoho nudného gynekologa s nudným penisem a Jakeovi zase jeho úžasnou nadřízenou Paulu, ale tak to ve světě romantických komedií prostě nechodí. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi vulgárna variácia na Keď Harry stretol Sally. Veď Sudeikisova inštruktáž vaginálneho uspokojovania to dotiahla až na oficiálny plagát. Nemám nič proti tomu keď romantická komédia trochu pritvrdí, ale tu sa už tak prelamujú mantinely, že tým trpí celá romantická línia filmu. I keď vlastne tá láska tu hrá len druhé husle a všetko sa točí len okolo sexu. Veľa zachraňuje fungujúca chémia medzi hlavnými postavami, i keď sa jedná o značne narušených jedincov, ktorým som sa zdráhal fandiť. 6/10 ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tenhle nový trend (ne)romantických komedií, ve kterých účinkují vztahy zničení lidé. Až moc se v názorech na tenhle film zdůrazňuje sexuální stránka filmu, která tu není ta hlavní, přestože tu narázíme na pár alespoň verbálně explicitních scén. Podle mě tenhle film skvěle vypovídá o dnešních vztazích, kdy stále hledáme něco silnějšího a lepšího, ale něco nás pořád drží zpátky. Škoda, že Adam Scott tu hraje tak odpornou postavu, která nemá s (úžasnou) Alison Brie moc chemie, které by tu, vzhledem k jejich vztahu mělo být až až. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama