Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Leslye Headland a jej Bachelorette ma celkom bavili, ale tento film bol veru dosť bieda. Táto šablóna s príchuťou promiskuity ma veru moc nebavila - ani scenár, ani postavy, ani ten prehnaný light style v akom sa to celé nieslo. A pritom Jason a Alison mám celkom rád, lenže v tejto konštelácii s podivnou dejovou líniou "nenápadne" spejúcou k tomu očakávanému koncu... to nie :/ (ale malo to aj niekoľko dobrých scén a dialógov, takže aspoň nejaká záchrana). ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho, jak moc úspěch podobných filmů závisí na hlavní dvojici. Sleeping ith Other People nenabízí nijak originální scénář a vlastně nepřináší vůbec nic nového, ale díky Alison Brie, Jasonu Sudeikisovi a prostředí New Yorku se na to stejně moc příjemně kouká. Pochvalu zaslouží i dialogy, místy nějaká vtipnější scéna a celkově pohodová atmosféra. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Shiiiiit." "What?" "I-uh. I want to fuck you." "What? No!" "What do you mean, no?" "Wha- why- what did I do?" "Are you kidding? It's kinda hard. I mean... look at you. You're so pretty and you're vulnerable and it's just like you might be as well wearing a sign that says: solve all my problems with your penis." ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama