Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

O sexu si klidně rád pokecám, ještě radši ho samozřejmě provozuji, nicméně zde těch 100 minut, věnovaných lavinovitým dialogům na toto téma, už ale taková zábava nebyla, a to především kvůli zpracování a smysluplnosti, které zde tvůrci předvedli. Vážně mě jako mělo bavit sledovat dvě postavy, opačného pohlaví, jak se od začátku, do konce jen dohadují a hádají se, jak se ovlivňují a radí si, jak si vypráví a popisují zážitky ze svých sexuálních životů, a to v provedení více než nezáživném, nevýrazném, bez hloubky, bez vtipnosti, bez cíle a hlavně strašně nepřesvědčivě? Nebavilo. Navíc, když na tom pak nesli nemalý podíl i samotné postavy, působící nesympaticky a nezajímavě a nic nezachránili ani jejich herečtí představitelé, jelikož jak Brie, tak Sudeikis právem nepatří do první ligy, nejsou schopni utáhnout film na svých bedrech a navíc zde na mě působili i jako vyloženě nesoudně přehrávající individua s naprosto nepřirozeným vystupováním, takže v tomto ohledu to zachraňuje vlastně jen dost vedlejší role Jasona Mantzoukase, jemuž sem tam nějaký ten fórek vyšel, zbytek castingu je ale fakt mizérie. Zápletka, jestli se to, co se zde odehrává, dá vůbec zápletkou nazvat, je pak nudná slátanina, bez vývoje a bez cíle, s očekávanou pointou, která jen podtrhne bezvýznamnost celé té podívané. Mě zkrátka tato exkurze po sexuálních problémech dvou asexuálních figurek vůbec v žádném ohledu neoslovila a nebavila, a já nemohu jinak, než zařadit tento snímek do kategorie filmů Zbytečných. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Objektívne asi to má skôr na tri hviezdy, ale za tú jednu úplne USA vyšinutú scénu, ktorá zrušila koncept celého filmu dávam pol bodu dole. Tiež film absolútne nie je komédia a ani dráma, lebo sa na ňom smiať nebudete a ani negraduje v ňom absolútne nič. Ako vzťahovo romantický film bez vtipu je to film v poriadku, ale nájde sa zrejme oveľa viac lepších kúskov. Nečakajte ani to, že film je prehnane o sexe to nie, film je o sexe asi tak desať minút z celej dĺžky filmu. (Hodnotenie 2,5) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických komedií, ve kterých nejlepší přátelé zjišťují, že tu pravou lásku mají celou dobu nadosah. Ale i když je to klišé jako prase, nebije to tady tolik do očí a to především díky ústřední dvojici, které to úžasně šlape a také díky celkem povedeným dialogům, které sice občas tančí na hraně trapnosti, ale nikdy přes ní úplně nepřelezou. Příjemná oddechovka. 70% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tak už potřetí měním hodnocení filmu, protože si jím vůbec nejsem jistý. Ono to vlastně ani není komedie, protože pokud budeme upřímní, nebylo tam moc vtipu, ale jde o to, že mi ten film nebyl nijak příliš nepříjemný a ani se moc nevlekl, což je plus. Ovšem když jsem nad tím tak déle přemýšlel, tak tohle je jeden z těch typů filmů, o kterých do půl roku zapomenete, že existují. Je to tedy docela slabé včetně konce (chvíli jsem si naivně myslel, že finále nebude klišé), ale Alison a Jason jsou víc než fajn. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama