Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 1
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Diskuze

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

Já sem sic předlohu nečetl ale předpokládám že ten Mistrův zjev má asi něco společného s tím že tak ,,vtipně" asi vypadal jeho hostitel Jusef Sardu, postižený gigantismem. Je to tak?

na příspěvěk reagoval Helo, Beckett51, Robino15996

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Chápu to tak, že chceš od seriálu o vampírech, aby byl jako Black Books nebo Červený Trpaslík? :D :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Pravda, že v desítce se nic moc nedělo. Zajímavý byl akorát pohled nakažené. Eph už mi začíná lézt na nervy..

na příspěvěk reagoval gonga

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

1. časť fajn, 2.-4. ultra nuda, takmer som prestal pozerať, 5.-8. veľmi dobré, 9. nuda, 10. dobré. Zaujíma ma ako to skončí ;-) 

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Možná se někdy postavy chovají trochu nelogicky, ale určitě ne tak hrozně jako ve Walking dead. Tam je navíc úplně každá postava nesympatická

na příspěvěk reagoval Martas81

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

gonga

tak já nevim ale na žádnou velkou nelogičnost jsem nenarazil ani na iracionální chování postav , naopak je to jeden z mála seriálu kdy se postavy chovaj tak jak bych si představoval :-) 

na příspěvěk reagoval Jakkob

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Na druhou stranu, spousta "nelogičností" (chování státní správy) má své důvody, které budou následně objasněny.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

iamdave

No...bohužel s Tebou musím souhlasit, ač se mi seriál líbí, je v něm tolik nelogičností a skutečně iracionálního chování postav, že to jeho nespornou kvalitu sráží. Doporučuji přečíst knihy, jsou o dost lepší. Nekritických fanatiků tady si nevšímej.

na příspěvěk reagoval Martas81

gfrusvk

gfrusvk (hodnocení, recenze)

EXwoody

súhlas :p vyzerá ako ten vodca upírskej armády na konci 7 dielu.. možno to je len náhoda a vyzerajú tak všetci, alebo žeby v tom bol nejaký súvis ? :p

Standic1

Standic1 (hodnocení, recenze)

iamdave

Ber to tak, že ten týpek na pumpě nebo chlápek, co dováží pečivo se chovají tak "hloupě" hlavně z důvodu, že se s nimi ještě nesetkali. Zatím o "upírech" nikdo neví a ten, kdo ví, tak je už pod drnem :) Představ si, že by si tankoval na pumpě jako vždycky, přilítla by na benzínku banda šílenců s UV lampama a říkali ať nechodíš ven, že jsou tam upíři :D taky bys jim nevěřil nebo snad jo? :D

iamdave

iamdave (hodnocení, recenze)

CumlayDePric

Vůbec nejde o nějaký choboty a upíry, poukazoval jsem na chování postav (obyčejných lidí) v seriálu. Pokud ti staci jen se divat na upiry a choboty a nepotrebujes ani trochu inteligentni postavy, tak to ti staci hodne malo a nejses asi moc narocnej divak. Neznamena, ze kdyz tam jsou upiri, tak to musi byt cely nesmysl.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

iamdave

Nevím, mě tam tedy nic absurdního nepřišlo, jako že to beru že je to seriál a nesnažím se to stůj co stůj převádět do naší reality a snažit se v tom odhalovat nedokonalosti. Ten seriál mě k něčemu takovému zatím vůbec nevybízí a já se skvěle bavím, i když tam jsou třebas nějaké chyby v podobě chování, či něčeho jiného...

Reklama

Reklama