Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 7

Recenze (261)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Solidní vykoupení po nemastném druhém dílu. Z mála nápadů bylo nakonec hodně muziky. Hity osmdesátek přivezl na scénu hlavní záporák - pařmen, který uvízl v době svého dětství, kdy býval hvězdičkou. Gru už se dost okoukal, takže k němu přibylo jeho o stupeň retardovanější dvojče. Mimoni byli klasicky výborní. Nejvíce mě dostal zřejmě úsek ve vězení. Děj nestál ani za starou belu, ale snímek prostě dokázal být vtipný, což jediné jsem po něm žádal. V mých očích tedy rozhodně spokojenost. V závěru se to celé už dost vleklo, ale ve správný čas to dokázalo skončit. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí nadává a kritizuje, ale zas tak špatné to nebylo... Tento díl ironizuje a paroduje věci, které byli oblíbené hlavně v šedesátých letech a nebo klasicky naráží na jiné filmy (zabití Nemova otce). Po příběhové stránce je hlavní padouch Evil Bratt a druhá část příběhu je o Gruovi a bratrovi Druovi. .. Můj názor je, že třetí díl je nejslabší, ale né špatný. .... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Prvních 15 minut jsem seděl zaraženej v kině a říkal jsem si, co to právě sleduji. Naštěstí mě film z této ponuré letargie dokázal vytrhnout svým švihem a občasným humorem, kde jsem i já se srdečně zasmál. Film celkem solidně frčí a když se začne zadýchávat, hned na nás vyskočí mimoni, aby zaplnili prázdný prostor a hned je legrace. Filmu hodně na kráse ubírá opravdu trapný a nevýrazný záporák. Horší záporáka jsem v animácích snad ještě nezažil a doufám, že už ani nezažiju. Doufám, že toto je opravdu již poslední díl, tvůrci nemají možnost vymyslet nic nového, co by stále bylo kvalitní a koukatelné. Mimochodem po grafické stránce jsme se od prvního dílu, která je už starý 7 let, opět někam posunuli a je to na obrazu dost znát. Přes některé nedostatky mírně doporučuji. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejslabší díl ze série. Vtipy už moc nefungují (v podstatě pusťte si všechny trailery a tam je máte narvané) a i postavy moc nenabídnou. Čekal jsem aspoň humor od Gruova bratra bohužel to je tak blbá postava, že ani moc nepobaví a kromě přízvuku nemá co nabídnout (navíc proč by chlápek, který má všechno a žije kdesi v prdeli světa potřeboval krást to moc smysl nedává). Zamrzí i absence doktora Nefaria a absolutní nevyužití holek (nemluvě o tom, že mě nepříjde moc logické, aby Agnes nepoznala jednorožce od kozla,když tím v podstatě žije). Vše tak zachraňují jen Mimoni ve vězení a záporák jehož závěrečný plán se nápadně podobá závěrečné scéně v Avengers 2 Dny Ultrona. Doufám, že nebude další díl s Gruovým bratrem jelikož tam postavě je pro mě osobně absolutně nezajímavá. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Animovaná nastavovaná kaše, která už dávno nemá co říci. Klidně bych dokázal žít bez vývoje Gruovi postavy, nejlepší momenty byly vždy když byl ''záporák''. Bohužel tady se projevuje to, že ne vždy stačí implementovat momentálně cool oldschool věci do filmu (viz záporák a dance fight). Největší ostuda je, že nejlepší momenty filmu jsou ty s Mimoni. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (11)

  • Film mal premiéru na Annecy International Animated Film Festival vo Francúzsku 14. júna 2017. (LuiCJ)
  • Jediný film ze série Já, padouch v širokoúhlém poměru stran 2.35:1. (filmsim)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama