Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Intimity jsou romantickým filmem, složeným ze sedmi příběhů o lásce, které se vzájemně prolínají. Zamilované páry nám nechávají nahlédnout do svého intimního soukromí v okamžiku, kdy řeší určitý citový milostný problém úměrný jejich věku a povaze. Teenageři prožívají první romantickou lásku; mladí umělci se snaží zvládnout úspěch slávu, jež jim nabourala soukromí; sebedestrukční bohém se střetává s věřící čistou bytostí; nevěrný manžel se musí osudově rozhodnout; lenivý cynik se nečekaně zamiluje; sebestřední senioři s neúspěšnou minulostí se společně pokusí o lepší budoucnost; láska nabourá i svět placené privátní prostituce. Všechny příběhy dospějí k řešení, které může přinést pozitivní naději do budoucnosti. Je to vlastně jeden příběh lásky na pozadí času vyměřeném pro jeden lidský život. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Ten film hezky vypadá (kameraman si vyhrál s barevnými světýlky), herecké obsazení je hvězdné, holky jsou (většinou) hezké, režisér to taky nepodělal...Potud v pořádku. Ale ten hrozný scénář ! Myšlenka byla přitom dobrá: několik příběhů, vyprávěných ve stylu Vorlíčkovy Zelené vlny, hrátky s časovou posloupností ve stylu Tarantina... Jenže to všechno kazí ty obludně literární dialogy, které hercům nejdou z úst, a leckdy i nevěrohodný vývoj jednotlivých historek. Ani dobří herci pak nejsou ve svých rolích přesvědčiví. Takhle spolu lidi nemluví a většinou se ani takhle nechovají, Evžene Gogelo ! Škoda promarněné příležitosti. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Bohužel opět další český počin, který se snaží o něco, čím nedokáže být. Děj je sestaven prolínáním příběhů sedmi párů v různých stádiích jejich vztahů od počátečního vzplanutí citů až po velkou partnerskou krizi. O určitou originalitu se tvůrci pokusili ve stylu vyprávění, kdy občas jsou některé příběhy vyprávěny i pozpátku proti proudu času a divák je nucen k určitému soustředění na příběh. Bohužel ale ve druhé polovině režisér se scénáristou opustí pokusy o originalitu a nasadí šablony pozitivně vnímané diváky (nemohu více rozebrat, abych nespoileroval), které se osvědčily z jejich předchozí filmografie a hlavně televizní seriálové tvorby. Stručně řečeno, český pokus o Lásku nebeskou se nevyvedl. Dvě hvězdy dávám za výborného Jaroslava Plesla, který si zde možná zadělal na nominaci na Českého lva za mužský herecký výkon ve vedlejší roli. ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Takže, ústředním místem filmu je bar, kde se objevují postupně téměř všechny postavy. Plesl hraje psychoožralu - fotografa, který si myslí, že geniální je vyfotit bílou cihlu v bílý zdi a také pokud se to nedaří, tak do té zdi rovnou po hlavě narazit. Stránský sedí na onom baru a pouští chytré citáty, hraje básníka na dně. Vetchý s Ježkovou jako milenci sedí v tom samém baru a povídají si o tom, jak si užívali sexu v bazénu někde (a dost explicitně), chtějí se rozejít a potom je už nevidíme až pak uslyšíme ji, že bude mámou. Další dvojicí je nějaká facebookařka a její obdivovatel, což je divné samo o sobě, ale ještě tam za nimi chvíli pobíhá nějaký chlápek a společně kradou brambory nebo skáčí šipky do bazénu, do něhož se nějak v noci dostanou. Další dvojici tvoří Klus s Leichtovou reprezentující pár celebrit, hádají se o manželské smlouvě a kolik budou mít dětiček, další dvojice je Štěpánek a Adamovská, šéf - tvrdý rocker, co vezme uklízečku na výlet. Další dvojicí je (asi) lesbický pár prostitutek... Myslím, že stačí. Nejhorší je, že všechny tyto příběhy přeskakují jak ohrané LP, přičemž každý kousek příběhu začne v prostředku nebo na konci. No prostě guláš k tomu nepříliš dobře napsaný a zahrané na půl plynu (snad opravdu kromě Plesla). Dovedu si představit, že by to dostali do ruky režijně a scénaristicky zručnější lidé, třeba Tarantino, haha a myslím, že by se z toho dalo vytřískat víc. Takhle je to slabota. 30% ()

koza3 

všechny recenze uživatele

První český film, který si hraje s posunem času (teda když pominu Ráno vstanu a opařím se čajem). Má mezery, má nelogická místa, ale funguje a většinu příběhových klišé přejdete s úsměvem. Herecké výkony některých protagonistů jsou mizivé, ale odpustíte jim to, protože střih je dosti rychlý na to, abyste se přepnuli do dalšího příběhu. Musím říct, že jsem se bavil u nového českého filmu jako už dlouho ne. Určitě se to nestane perlou české kinematografie, ale může to otevřít oči dalším scénáristům a režisérům k žánru, který je v naší kotlině zatím nevyčerpaný. Taky mě potěšila přítomnost velké části štábu a herců na předpremiéře, kteří tomu dodali punc :-) Za mě 80% ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Děj je o sedmi párech, které se vzájemně prolínají, ale na mě ty přesuny z páru na pár byly docela matoucí... Někdy jsou příběhy vyprávěný i pozpátku, tak musíte celý film a děj bedlivě sledovat, jinak se v tom zcela ztratíte. Nejvíce se mi líbil pár s T.Klusem, který byl plný vtipných komentářů.... Hodně mi to připomínalo styl filmu Láska Nebeská.... Ve filmu se objeví hodně známých českých herců a hereček, někteří z nich příjemně překvapili a někteří zklamali. Ale líbila se mi velká účast štábu a herců na slavnostní předpremiéře v Hostivaři, to si cením :) Jinak celkový dojem dobrý :o) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama