Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Joe Dante "vstal z hrobu" a natočil si film, který se nejvíc blíží stylu jeho Gremlinů. Logické lapsy? Pche, vezmi čert. Vše je zde podřízeno tomu, aby film rychle odsýpal a bavil. Ale to se bohužel děje jen chvílemi. Přesto jsem rád, že se Dante vrátil mezi živé a doufám, že se od něj ještě dočkáme i lepších snímků než průměrného Burying the Ex. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten typ filmu u ktoreho mate pocit, ze mali tvorcovia skvely napad, ale uz ho nedokazali poriadne spracovat. Este uvod celkom funguje, ale akonahle sa expriatelka vyhrabe z hrobu, tak nasleduje nasleduje jedna trapna scena za druhou. Skoro to vyzera akokeby sa improvizovalo bez poriadneho scenara. Nikam to poriadne negraduje a nic zaujimave sa tam nedeje. Do konca som to dokazal dopozerat len vdaka sympatakovi Yelchinovi, ale aj tak je to strata casu. Od rezisera Danteho som ocakaval ovela viac. 3/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dovedl bych si představit, že na základě tohoto nápadu vznikne krátká filmová povídka nebo naopak černohumorný sitcomový seriál, ale na plnohodnotný film toho bylo opravdu málo. Joe Dante se do něj snažil propašovat tolik lásky ke klasickým hororům, kolik mohl, jenže s tím plytkým současným scénářem se to dohromady prostě nesneslo. Pár světlých momentů tenhle film sice má, ale dlouho na ně vzpomínat nebudu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dost podhodnocená, značně roztomilá zombie komedie (která mě strašně příjemně překvapila!), jejíž téma sice není z nejoriginálnějších, ale zpracování je neuvěřitelně milý, s výborným nenásilným humorem a vážně příjemným obsazením. Není to sice žádná akčňárna s hromadou zombíků (jako například známější Zombieland, nebo Skautův průvodce), ale co se vtipů týká, tak je to vážně vynikající podívaná. Skvělý bizár, který se může pochlubit svou lehkostí a nenuceností, člověk se opravdu zasměje a 85 minut vážně uteče hrozně rychle. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "zombie" komedie o tom, jak se zbavit milující, náruživé, ale příliš majetnické, ekologické a nekompatibilní nemrtvé přítelkyně, když jste konečně potkali tu pravou. Nějaké vtípky se povedly, nějaké ne, a celá snaha natočit to "cool" a pro mladé dopadala tak nějak polovičatě, jako podle příručky (čemuž se u 68letého režiséra ani nelze divit). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama