Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem si myslel, že za tím stojí nějaký snaživý začátečník a on za tím stojí Joe Dante, režisér Gremlinů... No budiž. Své fanoušky si to najde a pár vtipných hlášek v tom je, ale jinak je to nuda k uzoufání. Navíc tu i dlouho trvá, než se vůbec něco stane a první půlka mi přišla hodně slabá, naštěstí ta druhá to trochu zachraňuje. Ale i tak mi nepřišlo, že by to bůhvíjak fungovalo, sice to sází na jednoduchost, ale sází to na ni tolik, že tomu dost chybí nějaké zajímavé nápady. Nevím, prostě mě to vůbec nezaujalo. 2* ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Láska až za hrob tady platí na 110% bohužel však jen ze strany zombice. Její přítel by se opravdu rád trvale stal jejím EX a naše zombie Ashley tak má problém, že kromě ní se jí rozpadá i vztah a bzukot much kroužících jí nad hlavou také na náladě nepřidá. Dá se proto čekat, že z Alexandry Daddario nebude mít zrovna velkou radost a moc ráda by jí viděla pod drnem ovšem bez možnosti vyhrabání se ven. K dokonalému plánu přidá nápad svého přítele zabít aby spolu mohli šťastně zombit až do smrti...moment...to je blbost...tak až do úplného rozkladu nebo já nevím, jak dlouho hnijou zombíci. Místy kapku vtipné, občas lehce krvavé a většinou ze všech stran průměrné. Hlavní herecké trio v poho ale nejlepší postava filmu je beztak ten poloviční brácha. Tuto hororovou komedii doporučuje 6 zombíků z 10. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dovedl bych si představit, že na základě tohoto nápadu vznikne krátká filmová povídka nebo naopak černohumorný sitcomový seriál, ale na plnohodnotný film toho bylo opravdu málo. Joe Dante se do něj snažil propašovat tolik lásky ke klasickým hororům, kolik mohl, jenže s tím plytkým současným scénářem se to dohromady prostě nesneslo. Pár světlých momentů tenhle film sice má, ale dlouho na ně vzpomínat nebudu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na horor je to příliš komické, na komedii to zas má hodně suchý humor. Úplně chápu, že řada diváků si s tímto snímkem nebude rozumět. Já sám čekal spíše málo, ale nakonec jsem se opravdu velmi dobře bavil. Alan Trezza není kdovíjaký scenárista, je ovšem očividně veliký žánrový fanda a ve spojení s Joe Dantem vytvořili zábavnou poctu hororovým filmům. Nejenže se celým snímkem nesou všemožné popkulturní odkazy, ale téměř v každé scéně můžeme vidět někde na stěně viset filmový plakát či běžet v televizi černobílý horor. Anton Yelchin jako podpantoflák baví, na Alexandru Daddario se dobře kouká a nebyl by to film Joa Danteho bez veterána Dicka Millera. Dokonale mi to připomnělo 80. léta. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama