Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

ludovit14 

všechny recenze uživatele

,,Boli sme na nože- teraz budeme na vidličku" Toto pokračovanie nám neponúklo ani toľko málo čo jednotka! Je to len akási zlátanina trápnych vtipov. Kevin James sa síce snažil ale tá banda vedľa neho Béčkovych či Céčkových hercov bola fakt veľmi zla priam na grcanie- také strašné herecké výkony sú k videniu raritou!HOD: max.40%.PS: 40% len zato, že som sa dvakrát schuti zasmial: scénky z banánom a záverečná s koňom boli ,,cool"- ale už nikdy viac toto dielo nevzhliadnem! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Policajta ze sámošky pro mě nebyl tak vtipný jako první.Spíš naopak,vtip tomu často chyběl a když někde byl tak bylo cítit ,že byl dost křečovitý.Ano najdou se i místa kde se zasmějete,pokud se vám tedy alespoň trochu líbil první díl.Ten prvotní efekt z předchozí dílu,kde jste byli svědky nemotorného securiťáka jak chrání své obchodní centrum zde už,ale logicky chybí.No a jelikož to tvůrci ničím nevykompenzovali a nepřidali většinou dobré scény a dialogy ,tak se jedná o horší zážitek.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

v podstatě je to reciklace jedničky... akorát namísto zmrdů co jdou vašich kreditkách... jsou tu zmetci kteří jdou zase pro změnu po vzácných dílech které se jen tak mimoděk válí po chodbách jednoho prestižního hotelu. Kde se momentálně koná sraz strážců pořádků. Což by asi nebylo takové fiasko kdyby zde také netrávil dovolenou Paul ze svou rodinno. Katastrofa je tím pádem na spadnutí čímž se opět rozhýbá kolotoč vtipných i nevtipných gegů a nepravděpodobných situací za pravděpodobných okolností. :) Já teda nevim co tu všichni maj, ale mě se to líbilo.. No a co že se to hodně podobá Smrtonosné zbrani? Já se bavil. Pač jsem od toho dle hodnocení nic nečekal. O to víc jsem byl překvapenej. No a asi taky proto že jsem taky strážník a dokážu ze sví-my kolegy cítit. :D Proč film vidět? Páv to rád tvrdě, Robocop na dvou kolech, 96h v las Vegass. bitka nevyjmečných... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama