Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tohle by podle mě mohla být taková ta klasická letní komedie, kterými by v posledních letech chtěl být Zdeněk Troška. Není to nikterak objevný snímek, není ani třeskutě vtipný (kromě pár trapných momentů, že jo Kateřino Hrachovcová s Puňťou Herčíková) a hlavně se tu konečně začínají objevovat nové tváře nebo alespoň herci, které jsem ve filmu dlouho neviděla (Linda Rybová, Miroslav Vladyka, Vlasta Žehrová nebo Pavel Řezníček). Ano, působí to instantním dojmem (umělé řasy, celý ten plastový svět a najednou prásk přerod ve venkovskou děvčicu) a celé je to dost růžové, naivní, sluníčkové... Ale ve svém žánru to zkrátka není špatné a snad už se konečně trochu rozhýbou vody českého filmu. PS: Ústřední trojice Řezníček (sexy veterinář), Kadeřávková (sexy poloviční sirotek) a Mišík (sexy sexoň) mi tedy nesedla. Zachraňuje to právě postava Lindy Rybové a pak, a to mě samotnou dost překvapilo, Petra Černocká. Zkrátka takové ty normálnější a možná i potkatelné postavy. ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Něco nepochopitelného... stačilo mi 15 minut dál to nešlo.... Trapné naprosto vše, žádná hláška, která by pobavila a nemůžu si vzpomenout na ani jeden kladný moment během těch 15 minut...... O hereckých výkonech se rozepisovat nebudu....Zdařilý příklad, jak jde česká kinematografie do prdele...Celý film lze popsat dvěma slovy: Totální sračka!!!!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// PLUS: někteří herci (např. Linda Rybová) hráli velice přirozeně a sympaticky, také hudební a romantická linie je za mě v pohodě MÍNUS: bohužel spousta vedlejších postav mi přišli jako otravné karikatury vesnických obyvatel/// Shrnutí: Ta holčina je na nervy, fakt se to s ní přibližně první hodinu nedalo vydržet. Zbylých cca 45 minut to táhne nahoru, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Chápu, aby na konci filmu mohla přijít katarze a zadostiučinění, že se nám hlavní dívčí postava změnila, musí jí předcházet jistý předobraz. Pokud se tvůrci řekli, že čím více, tím lépe - nejsem si jistý jestli se rozhodli správně. Anna Kadeřávková hraje (jen doufejme, že nehraje sama sebe) docela přesvědčivě a proměna je překvapivě uvěřitelná a méně násilná, než by mohla být, přesto jsem se úplně nenaladil na atmosféru filmu a buď mě nudil, nebo dokonce otravoval, což není lichotivé./// Celkem 45%/// ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Z hovna se tu upletl bič. Chtěl jsem dát 3, přece jenom je to pořád jednoduchá, naprosto předvídatelná limonáda, konkrétně tahle mě ale osvěžila a cítím se po ní dobře. Nebyla ani zvětralá, ani přesycená, všeho tady bylo tak akorát. Čtyři dávám za tu křivdu, které se tady na tomhle filmu hromadně dopouštíme- aktuálně 38 procent... Nechápu proč? Obvykle to nedělám, ale jdu si přečíst komentáře hejtrů, čím ty ODPADy! asi tak zdůvodňují? Za mě to bylo vtipně napsané, výborně zahrané (snad tedy s výjimkou Petry Černocké, což ale může být čistě můj subjektivní dojem), perfektně nacastované a moc dobře zrežírované. Neříkám to poprvé a bohužel asi ani naposledy- ČSFD škodí českému filmu. P.S.: ČSFD je v tom nevinně, to jen my čeští a slovenští uživatelé jsme přehnaně kritičtí k domácí tvorbě. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama