Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (344)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mal som tu guilty pleasure 3*, pretože aj s vedomím všetkej tej debility som si tie atrakcie prvýkrát užil. Druhá projekcia ma vrátila do reality. Nielen, že je to jeden z najstupidnejších scenárov všetkých čias, s tragickým manekýnom v hlavnej roli, ten film ma dokázal cez všetkú megalomanskú akciu takmer unudiť k smrti. Absolútne nič okrem adrenalínových scén nefunguje a do toho ešte musíme počúvať vety typu “Zachránime tú horu tým, že s ňou splynieme.” Ako remake jedného z top akčňákov 90.tych rokov hanba, navyše fail sám o sebe. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originál jsem viděl, tohle má přeci jen více nápadů, ale nic není dokončené. Přesto oba filmy mají jen málo společného. Zvolit jiný název, možná by byl úspěšnější. Infiltrace do gangu, po sléze škobrtnutí jestli být s nimi nebo jít k FBI. Čekal jsem větší prostor, víc zapracovat na detailech. Film volně propluje, nepřekvapí, nenabídne nic extra, ale i přesto se na něj příjemně dívá a minimálně akci mohu vyzvednout. Nuda nás v tomto akčním snímku nečeká a to je fajn .. 6/10 = 65% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V hlavní rolí extrémní sporty a příroda. Jakýkoli děj a řečičky tu prostě slouží jen na výplň stopáže, o ty tu nejde. Takže když si člověk odmyslí balast, nezbyde mu nic jinýho, než se v nejčistším smyslu kochat. Nad epickejma záběrama krajiny a parádně nafilmovanou akcí sestříhanou ze sportů, které třeba samy o sobě extrémní být nemusí, ale jsou realizovány v extrémních podmínkách. Nejsilnější scény jsou tu pro mě dvě. První je slet ze skal, o němž jsem kdysi četla v nejlepším časopisu pro muže (a moderní ženy) a vždycky jsem ho chtěla vidět na vlastní bulvy, což se mi poštěstilo v hodně dobrym prezenté. Druhá je výlez na vodopády, kurnik, ti kluci začali posilovat snad ještě dřív, než jim z pusy vyšlo "máma". A hlavní plus je to, že všecky tyhle akcičky jsou tak dobře sestříhané a přehledné, že divák nemá nejmenší problém pocítit zlomek toho, co by asi mohl cítit ve skutečnosti. Já teda každou akční scénu znatelně cejtila, jak mi ze zadku lezou kostky adrenalinu. A všemu ještě pomohlo solidní 3D, které fakt při akci pomáhá nabýt dojmu "jó, jsem v tom s nima". Jediný, co mě nepotěšilo, bylo zneškodnění mého oblíbence Thieriota ještě před úvodníma titulkama. Ale ono se nakonec i na toho Bon Joviho v hlavní roli dalo koukat, když akce zpomalila, a nic jinýho nezbylo. PS: Teresu Palmer bych tu vůbec nepoznala, "V.Paradis" look jí vůbec nesedí a jen jí zevšedňuje, jako blondýně jí to sluší víc. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Adrenalin je super věc, je vidět, že ho potřebujeme i když není fyzicky zapotřebí. Ale páchat kvůli němu jednoznačnou sebevraždu, je diskutabilní. Ta šance by měla být alespoň větší nebo rovna 50/50 a měla by mít smysl. A zabíjet u toho drobné broučky ( bezvýznamné placené zaměstnance, kteří se snaží uživit rodinu ), mně smysl nedává. naopak mi dávalo smysl ta harmonie a sounáležitost s přírodou, kterou když nedodržíme, tak dopadneme jako dinosauři. Takže morálně +-, herecky, to ujde, ale žádný zázrak. Filmařsky slušné a adrenalínově skvělé. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Musela jsem hóódně přihmouřit oči, abych tomu dala tři hvězdy. Ale asi jsem chtěla být hodná. Nedávno jsem viděla kousek původního Bodu zlomu a už podle toho kousínku jsem poznala, že je mnohem lepší. V tomhle byla děsná hlavní postava. Taková nemastná, neslaná. Všichni potetovaní jak kokůtci. Hlavní žába taky hnusná a taky hnusně potetovaná. A čím víc se blížil konec, tím víc to bylo sci-fi. Ten skok z vodopádu nebo vrtulník létající těsně nad rozbouřeným mořem... No na konci jsem měla fakt dost. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama