Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Žďár! Na rovinu.. Už dlouho jsem neviděl něco tak nechutného.. Už dlouho jsem neviděl něco tak zábavného.. Už dlouho jsem taky neviděl něco takhle akčního.. A už dlouho jsem neviděl něco tak originálního.. A originální scénář, který to všechno vydatně a neuvěřitelně dobře míchá dohromady, bude nejspíš hlavním tahákem hvězd, jako jsou Penelope, nebo Ian. Sacha Baron dává najevo, že má v zásobě stále dostatek prasáren nejhrubšího zrna, a Mark Strong zase, že se nebojí jakékoliv výzvy.. Bodejť by jo, když se s každou obstojně popasuje.. Mějme se filmově. ;-) Woo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Šéf světový zdravotnický organizace je mrtvej a Harry Potter má AIDS. Ty jsi dokázal to, co Voldemort nezvládl osm filmů." Není divu, že se tajný agent Graves rozčiluje, když se v mládí počůrával. Ale jeho starší bratr Nobby ho alespoň naučí to, co za léta odloučení nestihl - jak se jezdí na zebře, jak poznat zakukleného fanouška Manchesteru United, jak rychle vyhonit slona či jak užít k boji létající vozík pro invalidy (i s pilotem). Ano, je to nekorektní, stupidní a nechutný humor, ale já se nestydím za to, že se přiblble směju. Debilita Sachy, Barona i Cohena je mi totiž vlastní, nicméně ve výběru partnerek pro řádění v posteli se lišíme přibližně o metrák špeku. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nejsme žádná spodina! Co je nejvíc? Rodina!“ Napsat chytrý scénář k fekální komedii, bez fekálíí? U takového úkolu by se i chytrá horákyně zapotila, síť nesíť. Kazašský scenárista Sagdiyev to zvládnul, navíc s grácií sobě vlastní. Například při souboji s odbojným exkrementem si vystačil jen s ramínkem na šaty. Aneb i na dně žumpy či v jeskyňce promiskuitní slonice může být veselo, aniž by diváka fackovala hanba a pocit trapnosti. TURISTICKÝ BEDEKR: [][] Co si rozhodně nenechat ujít: ◘ Návštěvu Elephant cave. ◘ Únikovou hru: Záchrana zotročených žen ze Spa Whores. ◘ Pánskou depilaci bradou. ◘ Fotbalové MS v Chile 200016 a epickou scénu vtrhnutí bandy Grimsby hooligans na trávník. [][] Shrnutí. Distingovaně vulgární exkrementová „bondovka“ s (parodovaným) sociálním i geopolitickým podtextem, bizarním gerontosexem a orálem manželce-bachyni. Šťabajzna uklízečka v poloze 69, bombardování psem či kriplkárou i s postiženým chlapečkem, vysávání jedu z šourku a další a další (ob)scény, rozsekávající bránici. Účel to splnilo, náladu zlepšilo, čtyřboratově. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád anglicky humor pričom v kombinácii s hereckým obsadením ako je Cohen, ktorý je doslova mojou krvnou skupinou, bol predpoklad v zábave priam zaručený. Okrem akcie ktorá bola v tomto prípade pre mňa druhoradá musím naozaj vyzdvihnúť najmä formu vtipu, či už situačného, no najmä hovorového. Záver všetko "zabil" a ja čoraz viac premýšľam či budú štyri hviezdy dostatočným vyjadrením svojich pocitov. Výborná komédia! ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Debilní a nechutná prasárna, přesně jak to mám rád. Na nic nemyslet a užít si hodinu a půl naprosto imbecilního, ale přesto geniálního humoru, kterej by normální člověk prostě nevymyslel. Hlaškující a parodující akční jízda, která by nebavila jen naprostýho suchara. Lámal jsem se smíchy od začátku až do konce. A že ta akce byla taky špičková. Kratší stopáž utekla jako voda a za čas si to musím prostě dát ještě jednou, protože to člověk napoprvé jen tak nezpracuje. Sacha odvedl skvělou práci, Mark Strong sekundoval svojí vážnou roli úplně na jedničku a potěšil Scott Adkins v roli "zbytečného" záporáka. Britové prostě umí a ta britská angličtina byla top. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Okrem Veľkej Británie sa filmovalo aj v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta. Na tomto mieste sa filmovali aj scény, ktoré sa odohrávali na fiktívnych MS vo futbale v juhoamerickom Chile. (MikaelSVK)
  • Automobil, se kterým bratři ujíždějí z akce Ozdravení světa, je elektromobil Tesla model S, který se dá skutečně pořídit v neprůstřelné verzi. (mnx)
  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)

Reklama

Reklama