Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Stallone je prostě dokonalej, no ale krom jeho a noh T. Newton tady na tom filmu nic moc není. Nejsem žádný fanoušek pokeru, abych si hru užíval nebo žasnul nad triky, které hráči předvádí. Jako gangsterka se to snad ani nedá brát. Sice je to zamotané solidně, ale to člověk nemůže brát ani vážně. Příjemné bylo setkání s mnoha známými tvářemi, které se filmem spíše jen mihly. J. Foxxem počínaje a třeba T. Amendolou konče... Průměr asi bude fér. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád poker, takže ja som si film celkom užil, aj keď scenáristicky to nie je žiadna sláva. Teda až na ten koniec, ten bol naozaj prekvapivý s parádnou a nečakanou fintičkou. Ale pokiaľ sa vo filme nemihnú karty tak nudí, dobrá atmosféra je snáď iba pri hráčskom stole, nikde inde. Takže priemerná jednohubka, ktorá neurazí ale ani výrazne neoslní. Viac si ju užijú ľudia, ktorým nie sú karty cudzie. 65/100 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem mezi 2-3*, takže je to tak 50%. Příběh filmu celkem zajimavý mohl býti, ale zpracování je dosti slabé. Děj je celkem nudný a chladný, k nikomu z herců jsem si nevytvořil nějaký "vztah". Celkově je to hodně překombinované, ale zárověň dosti nepropracované. Film směřuje k finálnímu klání, ale to naprosto postrádá atmosféru a je dosti slabé, čekal jsem něco "pekelného". Už jsem se občas koukal, kdy to bude končit. Na tak kvalitní obsazení jsem čekal mnohem lepší snímek. Velké zklamání, film postrádá jakékoliv emoce a atmosféru. Navíc jsem čekal od tohoto filmu více hráčské akce, ale moc hraní tam nebylo, spíše šlo o ty podvody. A na toto téma jsem viděl už mnohem lepší filmy. Howgh! ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Všichni kříčí "Podvod!!", já se nechal rád vtáhnout do karbanského prostředí pokeru a velkých, doopravdy velkých podvodů. Film mě bavil celou dobu, ani na chvilku jsem se nenudil, závěrečné rozuzlení se může zdát tuctové, já si ho i přes to užil. Sylvester se mi v tomto filmu výjmečně doopravdy líbil a jeho obsazení byl dobrý krok. 75% si tento film zaslouží ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)
  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)
  • Kniha "The Expert at the Card Table" od S.W. Erdnase je známá jako Cardmanova bible. Byla vydána v roce 1902 s účelem naučit podvádět, a je považována za nejlepší knihu popisující manipulaci s kartami. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama