Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera  som si pozrel vskutku raritný béčkový americký film o vraždiacom žralokovi. Zhliadol som snímok  "Útok dvojhlavého žraloka" (2 Headed Shark Attack), ktorý v roku 2012 natočil režisér Christopher Ray. Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale nedalo mi to a dnes som si pustil ďalší žraločí titul, ktorý má na svedomí Christopher Ray. Natočil ho v roku 2015. Nesie názov "Útok trojhlavého žraloka" (3 Headed Shark Attack). Veru tak, dobre čítate. Nestačil dvojhlavý žralok, teraz tu máme trojhlavého. Hovorí sa, že viacej hláv, viacej rozumu. V tomto prípade však s počtom žraločích hláv úmerne klesá aj inteligenčný kvocient (IQ) divákov. Dá sa povedať, že tento podradný snímok je špeciálne určený pre (filmových) magorov. * ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zaujme snad každého už samotným názvem. Tříhlavý žralok, no to se musí vidět! Jak asi vypadá podmořský ekvivalent Kerbera? I když člověk hned ví, že to bude sračka, tak i tak mu to nedá a podívá se na to, ačkoliv je velká šance, že bude litovat. A litovat tedy bude... :-( Přitom prvních pět minut bylo skvělých. Jenže to nebylo díky té tříhlavé bestii, nýbrž díky té černovlasé čubce v černých plavkách, co se válela ve stanu a především díky té silikonové blondýně na pláži, která jsme jisto jistě mohli vidět v nějakém zdařilejším videu. Mimo jiné právě ona byla první obětí tříhlavého. Pak už nastupuje na scénu to strašné monstrum. Vyskočí na pláž a žere lidi jeden po druhém. Už teď si i nepozorný divák všimne něčeho divného, a to věkové struktury lidí na pláži. Všichni jsou ve věku 20-25 let, což mimo jiné bude i po celý film (výjimkou jsou jen Danny Trejo a Jaason Simmons z POBŘEŽNÍ HLÍDKY). To je dalším nechvalně použitým prvkem tohoto nízkorozpočtového béčka od společnosti Asylum, které i sem zařadilo své vybrané rádoby odborné věci ohledně sejzmické aktivity, poruchy počasí či aktivitě tektonických desek. Nejděsivější je na celém filmu je to, že tříhlavý žralok, který je veliký jako tři kamiony vedle sebe se geniálně schová v zátoce, kde je po kolena vody a pak z ní vyskočí, sežere člověka, skočí zpátky do vody šipku a ani čumák si nerozbije a zase zmizne pod hladinu. Útok na chlapa, který právě sere na záchodě byl taky zábavný. Nejzábavnější byl ovšem Danny Trejo, když mačetou usekal tříhlavému tu prostřední hlavu, z níž se ovšem poté vylíhly další tři hlavy, a tak byl žralok už pětihlavý. :-D No je to prostě strašná sračka. O poznání horší než jeho předchůdce ÚTOK DVOJHLAVÉHO ŽRALOKA. Tam byl ten žralok technicky na lepší úrovni a hlavně celý film stál na prsaté samici Brooke Hogan. Tento film o tříhlavé obludě se tak může leda pyšnit tím, že je lehce ekologickým filmem, když názorně ukazuje znečištěné oceány s tunami odpadků, kvůli kterým zvířata vymírají. Ačkoliv v tomto filmu první zmutují a až pak umřou. [369. hodnocení, 50. komentář, 20%, 322. nejhorší film] ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dvojhlavom žralokovi tu máme trojhlavého a tento krát sa to Syfy podarilo natočiť o niečo lepšie než pred 3 rokmi. Možno to bude tou hlavou naviac, možno to bude vtipným cameom Dannyho Treja, ktorý si tu s mačetou odsekol pár digitálnych žraločích hláv, ale neprišlo mi to až také marné. Samozrejme, že objektívne sú stále efekty strašné, scenár dementný a herci ochotnícky, ale neberie sa to vážne a vo veľa pasážach to ako film; ktorý je tak zlý až je vtipný; funguje spoľahlivo. Veď už len to vysvetlenie ohľadom počtu žraločích hláv. A tie parádne prepracované dialógy. No mal som dosť :) Občas je nutnosťou zážitku z filmu vypnúť pri jeho sledovaní mozog. A Útok trojhlavého žraloka je učebnicovým príkladom takéhoto filmu. 30% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další z kousků nesmyslných filmů, které neměly vzniknout. Divím se, že se něco takového dabuje do češtiny a něco jako Insidious ne. Sice to má nějaký ten příběh, ale chování postav je neskutečně nesmyslné, jako třeba že v jednu chvíli se ten člověk bojí jít do vody a vzápětí se obětuje pro ostatní... Žádný horor, spíš je tohle k smíchu. Daleko od odpadu to tentokrát nebylo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pri pobrežnej výskumnej stanici v USA sa znenazdajky objaví obrovský žralok, ktorý útočí na nevinné obete na pláži. Nebolo by na tom nič divné, keďže k útokom žralokov prichádza vo svete každoročne. Lenže tento žralok sa od ostatných líši tým, že má tri hlavy. Vedecký tím sa musí spolu s partiou ochrancov prírody pokúsiť zachrániť svet ešte predtým, než sa zúrivý žralok dostane zo zátoky a začne zabíjať všetko, čo mu stojí v ceste. - Hovorí sa, že s vekom prichádza rozum. To znamená, že starší ludia by mali vedieť, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Jednému z mojich najoblúbenejších hororových hercov Dannymu Trejovi však toto príslovie očividne nič nehovorí. V poslednej dobe sa hrnie do samých céčkových hororov a ani do budúcna jeho filmografia nevyzerá velmi perspektívne. Je jasné, že svetlou výnimkou je Death House, ktorý dúfam všetkým idiotom ukáže, prečo je tento žáner najlepším žánrom v histórii filmografie. 3 Headed Shark Attack som pozeral len kvôli Dannymu a musím uznať, že jeho výkon bol velmi dobrý. Nedostal vela priestoru, ale jeho výkon sa mi páčil. Napriek veku pôsobil velmi svižne a odhodlane. Ostatné veci sú klasikou od štúdia The Asylum. Všetko je úplne brakové, digitálne efekty úplne podradné a herci sú otravní. Kamera je však už klasicky u tohto štúdia kvalitná, takže sa pekne pozeralo aspoň na pekné zábery z helikoptéry. Pri pozeraní som sa pristihol pri tom, že sa naozaj úprimne teším na Sharknado 4, aj keď vôbec neviem prečo. + Danny Trejo + herečka z The Bay ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama