Reklama

Reklama

VOD (1)

Francouzský kreslený film vypráví další smyšlený příběh ze starověkého Říma. Představiteli nepoddajných Gálů jsou tu malý Asterix a velký Obelix, kteří s věrným psíkem Idefixem procházejí řadou střetnutí s horlivými a Césarovi oddanými Římany. V římském táboře zuří Centurio nad opakovanými nezdary v boji s neporazitelnými, hrdými Galy. Posílá do galské vesnice další bojovou hlídku, tentokrát aby unesla kmenového kouzelníka Panoramixe. Ten jediný totiž dokáže připravit zázračný nápoj, po němž je každý bojovník několikanásobně silnější. Ale mága nešťastně zraní Obelix menhirem, takže se stařec pomátne… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jako prcek jsem si i tento díl maximálně užil a díky kouskům poblázněného Panoramixe je i jedním z nezapomenutelných. Teď už jsem z něj tak nadšený nebyl, ale pořád je to slušná zábava. Nyní ho už akorát tak nějak kazí využití v prvním hraném filmu, který také pokládám za dost povedený, a se kterým je těžké srovnávat takto starý animák. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nejtemnější, ale zároveň zdaleka nejméně vtipný. Všehovšudy sem se 2x jen pousmál. Ani "zkouřený" (nikoliv doslova zkouřený, ale je to to první, co člověka napadne, když ho vidí) Panoramix nebyl vtipný. A ty ženské byly hrozně otravné a vyloženě na zabití (ještě víc než ve skutečném životě). Nejhorší a nejnudnější díl. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Velký boj o hodnocení. Tak trochu magořina. Kdybych viděl už v dětství, tak asi v pohodě, ale i tenkrát taková Británie mi přišla zvláštní a temná. Tady to není jinak. Nějaké hlášky a situace jsou pecka. Ale nejednou jsem byl dost skeptický. Nejednou jsem postrádal jednoduchou komičnost a vtipnost, jak jsem byl zvyklý. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tenhle Asterix mi přišel takovej dost... jinej a divnej, než ostatní díly. Zase tu jsou písničky jak někde od Disney, ale taky se to snaží o takovou rádoby hororovou atmosféru. Střelenej Panoramix je šíleně na ránu, a klidně bych mu pár ran menhirem přidal. Chybí tu vesměs jakékoliv narážky na cokoliv, a pár povedených fóru je jen s věštcem, který se snaží zachránit před Římany. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Takovou kombinaci strašidelné atmosféry, infantilního humoru a místy až psychedelicky působících scén jsem u Asterixe ještě neviděl. Na začátku jsem z toho taky byl trochu v rozpacích, jenže pak jsem si uvědomil, že ono to dohromady kupodivu dost dobře funguje a u mnohých fórů a fórků se dokonce chechtám s upřímností malého dítěte, takže i za tohle dávám hodně spokojenou osmičku (a skoro bych chtěl jít výš, uvidíme příště). 8/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu scenáristy Reného Goscinnyho a kreslíře Alberta Uderza z roku 1959. (Terva)

Reklama

Reklama