Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Azrail 

všechny recenze uživatele

Seriál má sice pomalejší rozjezd a nestrhne člověka hned, ale pokud přežijete několik prvních epizod, seriál vás poté vtáhne do děje a spolu se stoupající kvalitou každého dílu už vás od obrazovky nepustí. Líbí se mi výběr herců v čele se sympaťákem McDormanem v hlavní roli. Celkově seriál velmi příjemně rozšiřuje příběh načrtnutý ve filmu a velmi mě mrzí, že pokračování nakonec nedopadlo. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Po jedenácti dílech musím konstatoval, že se jedná o povedou zábavnou podívanou. I přesto, že epizodní zápletky jsou banální, tak velice rozmanité a nápadité zpracování navozuje velice dobrý pocit ze seriálu. Seriál je vtipný, scénáristé se vyřádili na detailech Finchova uvažování a světa. Je to taková pohodovka, u které nemusíte přemýšlet. Celá série se mi celkově líbila, nápaditost, vtipnost a neotřelost ze seriálu jen srší. ()

Reklama

BernyLM 

všechny recenze uživatele

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Původní film Limitless patří mezi mé oblíbené, a tak jsem se na tento seriál těšil. Bohužel to skončilo promarněnou šancí. Díly, které rozvíjely hlavní příběh kolem senátora Morry a NZT, byly výborné (terminologií Akt X by se tyto epizody daly nazvat "mytologické"). Jenže těchto dílů bylo v sérii málo. Většinu seriálu totiž tvoří samostatně stojící epizody, v nichž FBI vyšetřuje nějaký případ. A tyto díly mají rozdílnou kvalitu. Některé jsou dobré, jiné nezajímavé a nudné. A právě kvůli těmto epizodám se z tohoto seriálu stal jen další policejní procedurál, jakých jsou dneska v amerických televizích desítky. Je to velká škoda, že tvůrci nedokázali využít potenciálu, který "značka" Limitless nabízí. Hlavní postavy byly sympatické a nevadilo by mi strávit s nimi několik sérií, ale to by tu nesmělo být tolik nemastných epizod. Za zrušení po první sérii si vlastně tvůrci můžou sami. Udělali z toho obyčejnou kriminálku, které už každému lezou krkem. Aspoň že to v poslední epizodě celé hezky uzavřeli a nekončí to nějakým neobjasněným cliffhangerem. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama